Kenzoki Hydratation Flow Fresh Melt-In Lotion Kenzoki Hydratation Flow Fresh Melt-In Lotion

Ge din hud ett fuktgivande bad! Denna ljuvligt mjuka, fuktgivande ansiktslotion är det första sk ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Kenzoki Hydratation Flow - Fresh Melt-In Lotion
389,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

560248
GOOD FOR
  • tab description Beskrivning

    Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

    Ge din hud ett fuktgivande bad! Denna ljuvligt mjuka, fuktgivande ansiktslotion är det första skönhetssteget du behöver ta för att få en vacker hud. Den kombinerar Sacred Lotus Flower Water Extract med lågmolekylär hyaluronsyra av naturligt ursprung för att intensivt återfukta huden i 24 timmar(1) och hjälpa till att stärka hudens barriärfunktion. Huden blir lugnare, motståndskraftig, strålande vacker och skyddad från fria radikaler. Dess avslappnande doft ger en känsla av välbefinnande vid applicering. Det är som om huden har släckt sin törst och är redo för en fuktgivande rutin.
    En fuktgivande ansiktslotion som ger en omedelbar känsla av fräschhet och en positiv känslomässig inverkan vid applicering(2).
    Formulerad med 94%(3) ingredienser av naturligt ursprung

    Den återfuktande ansiktslotionen är lämplig för alla hudtyper. Den kan användas dagligen morgon och kväll.

    (1)Instrumentellt test på 11 frivilliga efter en användning


    (2)Emocards självutvärdering av 32 volontärer efter en användning


    (3)Baserat på ISO 16128-standarden. De återstående 6 % bidrar till den sensoriska konsistensen och till formelns integritet    GOOD FOR YOU
    Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung

    GOOD FOR A BETTER PLANET
    Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

  • tab tips Användning
    Kenzokis tips. Börja din rutin med HYBRID CLEANSING MILKY FOAM för perfekt och skonsamt rengjorda ansikte och ögon. För att slutföra din KENZOKI fuktgivande rutin, följ upp med ESSENTIAL FLOW SERUM och en av våra fuktgivande hudvårdskrämer för att passa din hudtyp.

    Hur man använder den:
    Kenzoki-gesten är baserad på akupressurtekniker för att stimulera QI i varje steg av rutinen.

    HYBRID CLEANSING MILKY FOAM: Fukta huden och löddra ansiktsrengöringsgelen i cirkulära rörelser på ansikte och ögon, skölj sedan av.

    FRÄSCH MELT-IN LOTION: På rengjord hud, lägg en ärtstor mängd fuktgivande lotion på fingertopparna och applicera på ansiktet tills den absorberats.

    ESSENTIAL FLOW SERUM: Applicera jämnt på ansikte och hals dagligen. Applicera tryck på ansiktet, växelvis med akupressurpunkter. När den har absorberats, applicera den fuktgivande krämen.

    FUKTIGHETSSÄTTANDE SKINGARDIAN - NORMAL TILL TORRHUD: Applicera den fuktgivande krämen på ansikte och hals morgon och kväll. Smörj ut krämen från insidan till utsidan av ansiktet, tryck på punkten bakom örat i 5 sekunder och låt den sedan glida ner längs halsen.
  • tab ingredients Ingredienser
    AQUA (WATER), GLYCERIN, ALCOHOL, PROPANEDIOL, POLYSORBATE 20, POLYGLYCERIN-3, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT 15545

    Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
  • Recensioner
    • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
    • CLOUD, getReviews, 119ms
    • reviews, product