Halftime Blotting Paper Halftime Blotting Paper

Vad det är: Ultraportabelt blotting paper som gör att du kan göra en rakning i stealth mode, med en ... Ta reda på mer
5.0 5 Meddelande
Halftime - Blotting Paper

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

199,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

398412
 • tab description Beskrivning

  Vad det är:
  Ultraportabelt blotting paper som gör att du kan göra en rakning i stealth mode, med en super snygg, påfyllningsbar spegelblank kompakt som ser ut som ett läppstiftsfodral.

  Vad den gör:
  Blotting paper är sexigt, har ingen sagt - förrän nu. Invisimatte Blotting Paper är superkompakt, bärbart och smart, och är skönhetens ultimata underdog med en rejäl makeover. För - ta det från Rihanna - blotting är nyckeln till att hålla din makeup på plats.

  Tar bort glans och lämnar makeupen helt orörd. Invisimatte är tillverkad av naturliga botaniska fibrer med samma expertteknik som traditionellt japanskt papper, och är lika absorberande som silkeslen, med en kontinuerlig rosa-nudefärgad rulle som gör att du kan välja den perfekta storleken på ark varje gång.

  Och det bästa? Den fungerar i smyg - inga synliga rester - med en påfyllningsbar läppstiftstorlek som är tillräckligt liten för att rymmas i handflatan. Gör det då: Smörj ut och bli sedd, oavsett var du befinner dig på gatan eller på planen.

  Fenty Beauty är 100 % cruelty free.

  Vad mer du behöver veta:
  "Jag älskar blotting on the go, eller som vi kallar det på Fenty Beauty, portabel blotting. Så den viktigaste delen av förpackningen är spegeln - du kan titta rakt i spegeln och få bort fettet snabbt."

 • tab tips Användning
  Blotting på språng, när som helst, var som helst.

  "Jag älskar att kunna fixa min makeup när jag är på språng, eller som vi kallar det på Fenty Beauty, portabel blotting. Så det viktigaste i den här förpackningen är spegeln - du kan ta en snabb titt i spegeln och bli av med fettet på ett ögonblick."
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Rihanna skapade Fenty Beauty "för att kvinnor överallt skulle inkluderas", med ett brett sortiment av hudtoner som traditionellt anses svåra att matcha och med formulas för alla hudtyper, speciellt universella nyanser. Hennes vision är framför allt att inspirera: "Makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Känn dig fri att chansa lite och att ta risker och våga göra något nytt eller annorlunda."