Green Flash LED Gel Top Coat MANUCURIST

LED gel nagellack som är bra för planeten, din hälsa och din moral! Green Flash-serien från det ... Ta reda på mer
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 141ms
 • reviews, product
239,00 KR
Produktuppgifter

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

558237
ONLINE ONLY
 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan

  LED gel nagellack som är bra för planeten, din hälsa och din moral!
  Green Flash-serien från det franska varumärket Manucurist är utformad för att ha minsta möjliga negativa påverkan på vår planet och på naglarna. Ett revolutionerande gel nagellack som kan tas bort som vanligt nagellack. Green Flash-serien innehåller upp till 84% bio- och miljövänliga ingredienser som tillverkas i Frankrike.

  Hur fungerar det?
  För att uppnå ett fantastiskt resultat kräver Green Flash-protokollet att du använder en gelbasfärg, en gelfärg och en gel-toppfärg från Green Flash-serien. Används med en LED-lampa som har en minsta effekt på 18W.

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  Hur använder jag Green Flash LED-nagellack?

  Steg 1 Förbered dina naglar:
  Ta bort smuts och olja med Green Flash nagellackborttagare.

  Steg 2 – Base Coat:
  Applicera Green Flash Base Coat. Kom ihåg att applicera hela vägen ut till nagelns ände och få lagret att stelna genom att placera en hand i taget under 18W Green Flash Nomad-lampan i 2 minuter.

  Steg 3 - Färg:
  Applicera din favorit Green Flash-färg. Kom ihåg att applicera hela vägen ut till slutet av naglarna och få lagret att stelna genom att placera en hand i taget under 18W Green Flash Nomad-lampan i 2 minuter. Upprepa steg 3 så att du har två tunna färglager.

  Steg 4 – Top Coat:
  Applicera Green Flash Top Coat. Kom ihåg att applicera hela vägen ut till slutet av naglarna och få lagret att stelna genom att placera en hand i taget under 18W Green Flash Nomad-lampan i 2 minuter "
 • tab ingredients Ingredienser
  ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, ACRYLATES COPOLYMER, HEA IPDI ISOCYANURATE TRIMER/POLYCAPROLACTONE DIOL COPOLYMER, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, TRIS-HEA IPDI ISOCYANURATE TRIMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/IPDI/PPG-15 GLYCERYL ETHER COPOLYMER, ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, CI 60725 (VIOLET 2).
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 3ms
  • reviews, product
Manucurist är ett franskt varumärke vars produkter är utformade för att ha minsta möjliga negativa inverkan på vår planet och ge de allra bästa naglarna. Med Green and Green Flash-serien har nagelspecialisterna från Manucurist skapat ett färgstarkt och elegant universum bestående av vårdande och miljövänliga nagellack, baserat på vårdande formler med upp till 84% naturliga ingredienser. Nagellackerna exkluderar ett brett utbud av skadliga kemikalier och innehåller istället veganska och ekologiskt odlade ingredienser. De biobaserade ingredienserna är inte tillverkade av petroleum, utan av förnybara resurser som begränsar miljöpåverkan.