False Eyelashes False Eyelashes

Norvina False Lashes är högkvalitativa lösögonfransar från Anastasia Beverly Hills som ger maximal ... Ta reda på mer
0 Meddelande
False Eyelashes

Oh-My

169,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

557370

*Gäller till och med den 2 oktober eller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte Norge och Finland. Gäller inte Click & Collect. Visas den inte i varukorgen är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Beskrivning

  Norvina False Lashes är högkvalitativa lösögonfransar från Anastasia Beverly Hills som ger maximal effekt. Dessa lätta, bekväma fransar är enkla att applicera och fäster vid fransraden på några sekunder. Addera enkelt volym, längd och tjocklek till dina naturliga fransar. NORVINA® False Eyelashes i modellen Attentionär syntetiska fransar av hög kvalitet med helband och kluster för ögonöppnande längd, volym och böj - ändå förblir de naturliga och omöjliga att upptäcka då de blir ett med dina naturliga fransar. Kan återanvändas upp till 20 gånger.

  VARFÖR DU KOMMER ATT TYCKA OM DEM:
  Lätta att applicera, fäster enkelt längst fransraden
  Behagliga att bära och tynger inte ner dina naturliga fransar
  Ger ökad volym, längd och tjocklek
  Smickrar alla ögonformer med eller utan smink
  Erbjuder allt från ett naturligt utseende till en dramatisk look
  Kommer i ett exklusivt etui som håller fransarna fräscha och skyddade i din sminkväska eller i ditt kit
  Högkvalitativa, veganska, syntetiska fransar
  Återanvändbara, ger upp till 20 användningar
  Osynligt fransband
  Handgjorda
  Cruelty free

 • tab tips Användning
  Prova fransarna innan du applicerar dem för att se att de passar din ögonform. Om du vill trimma fransbanet, trimma från slutet av fransarna med en sax, trimma även den extra plasten i ändarna.

  Placera en liten mängd franslim på en platta. Låt limmet blir klibbigt (ca 1 minut). Doppa sedan fransen i limmet med hjälp av en pincett och applicera limmet på bandet av dina False Eyelashes. Vänta ytterligare 30 sekunder. Håll dina fransar i mitten av bandet och tryck försiktigt mot mitten av din övre fransrad. Tryck sedan ner kanterna på fransbandet. Låt torka. För ett mer naturligt utseende, kläm försiktigt ihop fransbandet intill din naturliga fransrad.

  För att avlägsna fransarna, använd fingrarna för att försiktigt dra i bandet från det yttre hörnet och in mot mitten. Var noga med att inte dra direkt i fransarna för att undvika att de tappar strån. Undvik att vidröra dina naturliga fransar.

  Rengör omedelbart dina False Eyelashes efter användning. Ta bort limmet försiktigt genom att massera fransbandet lätt med fingertoppen. För att ta bort överflödigt lim som kan finnas kvar på bandet, lägg först fransarna på en plan yta, använd sedan en ren bomullspinne doppad i en liten mängd micellärvatten och torka försiktigt längs fransbandet. Om det finns något lim längs din egen franslinje, använd en ren bomullspinne doppad i en liten mängd micellärvatten och torka försiktigt bort.

  PROFFSTIPS:
  För att förlänga livslängden på dina False Lashes, applicera mascara på dina naturliga fransar före din flase-lash-applikation för att förhindra att alltför mycket produkt kommer på dina lösfransar.
  När du inte använder dem ska du paketera dina False Lashes i sitt etui för att hålla dem skyddade och för att bibehålla rätt form.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Det här märket är en riktig stöttepelare i makeupbranschen: det erbjuder skönhetsvärlden nya produktkategorier och revolutionära lösningar. Anastasia Beverly Hills är känt för sina perfekta formulor för väldefinierade ögonbryn, sina ögonkrämer och färgpaletter - samtliga skapade för att framhäva och försköna ansiktsdragen.