Deluxe Eye Brush Set Deluxe Eye Brush Set

Uppsättning med åtta professionella sminkborstar. De är guldglänsande och mjuka att röra vid, men ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Deluxe Eye Brush Set

8 pcs

899,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

613944
 • tab description Beskrivning

  Uppsättning med åtta professionella sminkborstar. De är guldglänsande och mjuka att röra vid, men var försiktig, de skapar skarpa looks. Håll dig skarp!

 • tab tips Användning
  01 SOFT CREASE:
  Använd den här rundade borsten för att applicera och blanda övergångsfärger i veck, för att skapa en perfekt blandad och mjuk look.

  02 EYESHADOW:
  Använd den här platta men mjuka borsten på mitten av locket för att samla färgen och ge maximal effekt. Detta är en perfekt borste för nybörjare.

  03 PRECISE CREASE:
  Använd den här borsten för att lägga djup och definition i veck genom att lägga den önskade färgen i veck, fungerar med puder, vätskor och geler.

  04 LARGE BLENDER:
  Använd den här borsten för att skapa en naturlig gradient med ett nummer av olika färger på alla delar av ögonen. Kan även användas för att applicera concealer.

  05 SMUDGER:
  Använd den här täta borsten för att sudda ut eyeliners (gel och puder) på övre och nedre fransraden. Den är perfekt för pigmenterade produkter eftersom den lätt fördelar och suddar ut färgerna.

  06 CUT CREASE:
  Använd den här rundade, platta borsten för att applicera ögonprimer, concealer eller för att skapa exakta, skarpa crease-looks. Kan även användas för att packa in glimmerpigment, eftersom pigmenten fastnar på penseln utan att falla ut.

  07 WING LINER:
  Använd den här precisa, fasta borsten för att rita dramatiska vingar eller mjukare linjer med puder, vätskor och geler. Kan också användas för att applicera brynlinjer och skapa exakta hårliknande linjer.

  08 PENCIL:
  Använd den här fasta men mångsidiga borsten för att mjuka upp och sudda ut dina ögonlock, eyeliner, veck och franslinje, markera de inre hörnen, brynbenet och till och med den yttre kanten av ögonen.
 • tab ingredients Ingredienser
  MATERIAL: ALUMINIUM + SYNTHETIC FIBRES

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
Historien om SWATI börjar med att två personer blir förälskade. Vishal Nanda möter Swati Verma. Liksom alla storslagna kärlekshistorier överskrider det gränserna. Vishal är en svensk entreprenör, Swati, en känd makeupartist och influencer. Han slås av hennes utseende och hur det förändras med varje humör och tillfälle. Ändå ser hon alltid ut som sig själv. Anmärkningsvärt nog, även hennes ögon verkar förändras. Från ljus till mörkt och tillbaka igen. Han frågarhenne. ”Färgade linser,” svarar hon leende.