Ck One All Eau de Toilette Ck One All Eau de Toilette

CK One All Eau de Toilette är en djärv och uttrycksfull unisexdoft som passar alla. En universell ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Ck One All - Eau de Toilette

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

659,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

374854
 • tab description Beskrivning

  CK One All Eau de Toilette är en djärv och uttrycksfull unisexdoft som passar alla.


  En universell och ren doft som ger dig utrymme att visa vem du är och uttrycka dig fritt. Denna doft har behållit den ursprungliga gröna citrusdoften med träiga noter, men har lagt till paradisonmolekyler och varma noter av ambrox och hivernal till doftnoterna.  

  Den ikoniska lavendelflaskan är tolkad i en ljus vit färg, vilket symboliserar att doften är för både män och kvinnor. En fräsch och modern tolkning av en klassiker.

 • tab tips Användning
  Rekommenderad användning:
  Doften förstärks av värmen från din egen kropp. Applicera i knä- och armbågsveck för en längre och starkare doft.
  - Efter applicering, undvik att gnugga eller dutta på huden. Detta bryter ner doften, vilket gör att den försvinner snabbare.
  - Om du föredrar att placera doften på handlederna, se till att du applicerar den igen efter frekvent handtvätt, eftersom detta tenderar att tvätta bort doften.
  - De flesta parfymer kan hålla sig fräscha i 12 månader. Parfymer som är mer än ett år gamla förlorar en del av sin ursprungliga doft med tiden.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:


  Skillnaden ligger i mängden parfymolja. Eau De Toilette innehåller fem till nio procent, medan Eau De Parfum innehåller mer, vanligtvis åtta till 14 procent. Eau de Parfum håller därför längre och doftar mer intensivt.
 • tab ingredients Ingredienser
  alcohol denat, aqua/water/eau, parfum/fragrance, limonene, benzyl salicylate, linalool, hexyl cinnamal, citronellol, BHT, hydroxycitronellal, geraniol, citral, coumarin, acrylates/octylacrylamide copolymer, hydrolyzed jojoba esters.

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • tab olfactory Doftnoter
  Fryst mandarin
  Floralt ackord
  Amberwood • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Rent, enkelt och modernt är Calvin Kleins främsta kännetecken. Märket är inspirerat av människan i ordets ädlaste bemärkelse och bygger på de universella värdena kärlek och strävan efter evighet, flykt från det förflutna och gemenskap. Calvin Kleins parfymdofter utgörs av två distinkta familjer: kollektionslinjerna förkroppsligar romantik och förförelse, medan CK-dofterna är parfymdofter som delas av båda könen.