Celestial Black Diamond Serum Celestial Black Diamond Serum

Detta otroligt kraftfulla serum är en mer intensiv version av det ursprungliga Y Theorem Serumet. ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Celestial Black Diamond - Serum
5.689,00 KR 4.551,20 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

519441
ONLINE ONLY
- 20%

*Gäller till och med den 29 september och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Rare Beauty, Sisley Hair, Drunk Elephant, Gisou, Sephora Favorites, Ilia, Byoma, Seasonly och julkalendrar. Endast online.

*Gäller till och med den 2 oktober eller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte Norge och Finland. Gäller inte Click & Collect. Visas den inte i varukorgen är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Beskrivning

  Detta otroligt kraftfulla serum är en mer intensiv version av det ursprungliga Y Theorem Serumet.
  Formeln smälter enkelt in i huden, medan de svarta diamantpartiklarna hjälper till med djupare tillförsel av aktiva ingredienser.

  Detta serum hjälper till att förbättra fastheten och elasticiteten i huden genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden. Serumet lämpar sig mot hyperpigmentering, missfärgning och ojämn hudton.

  Det återfuktar, ger fyllighet, slätar ut och ger klarare hudton.

 • tab tips Användning
  Applicera serumet på ansikte och hals efter rengöring av huden.

  Om denna produkt används tillsammans med andra 111SKIN-produkter, applicera 111SKIN Heavenly Black Diamond Cream efteråt.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA / WATER / EAU, GLYCÉRINE, ALCOOL, SORBITOL, MYRISTATE D’ISOPROPYLE, ALCOOL BENZYLIQUE, EXTRAIT DE FEUILLE D’ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA), POLYSORBATE 20, RETINYL PALMITATE, TOCOPHÉROL, ACIDE LINOLÉIQUE, HYALURONATE DE SODIUM, CARBOMÈRE, HYDROXYDE DE SODIUM, ACIDE HEXANOÏQUE, EXTRAIT DE GRAINE D’AESCULUS HIPPOCASTANUM (MARRON), SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, GOMME XANTHANE, EXTRAIT DE RACINE DE GLYCYRRHIZA GLABRA (RÉGLISSE), HUILE DE NOYAU DE PRUNUS ARMENIACA (ABRICOT), ACÉTYLCYSTÉINE, ACIDE TANNIQUE, EXTRAIT DE CENTELLA ASIATICA (HERBE DU TIGRE), POUDRE DE DIAMANT, PARFUM.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 118ms
  • reviews, product
111SKIN, av den världsberömda plastikkirurgen Harley Street, Dr Yannis Alexandrides, har snabbt blivit en favorit för hudvårdentusiaster för kändisar (från Priyanka Chopra till Margot Robbie), skönhetsredaktörer och expertkonsumenter. 111SKIN, formulerad som svar på verkliga kundproblem, är en blandning av kirurgisk kunskap, innovativa ingredienser och medicinskt inspirerade metoder.