BEAR ™ Mini Lavender

4.5 14 Recensioner
BEAR ™ - Mini Lavender
Bear mini är en ny innovation från Foreo som tar anti-aging till en helt ny nivå. Bear mini arbetar ... Ta reda på mer
Red dot
Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer
1.999,20 KR
3.224,52 KR / 100g
Ordinarie pris: 2.499,00 KR -20%

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

 • Klarna faktura

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
506066
- 20%
Slutar den 28 Maj

*Gäller hudvård och parfym till och med den 28 maj. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

*Gäller endast i appen den 28.05.2023. På alla produkter i kategorin "Alla erbjudanden".

 • tab description Beskrivning

  Bear mini är en ny innovation från Foreo som tar anti-aging till en helt ny nivå. Bear mini arbetar med mikroström som aktiverar ansiktsmusklerna och ger dem en riktig workout! Med hjälp av 3 olika intensiteter ger Bear mini dig ett uppstramande och spänstigare resultat på de områdena som du behandlar. Behandlingen är smärtfri och är enkelt att utföra. Foreos T-Sonic™-pulseringar som Bear mini även arbetar med ökar blodcirkulationen och hjälper till att slussa ned produkter.

  En USB-laddning räcker upp till 90 användningar. Tillverkad av medicinskt silikon, som alla Foreos produkter är.

  Vid första användandet måste Bear synkas till din Foreo-app för att registreras (garanti) och låsas upp. Efter det så kan du antingen starta Bear med knappen (kortkommandot: tryck olika många gånger för olika intensiteter), eller välj ett program i appen och följ rutinerna.

  Använd vattenbaserade produkter tillsammans med Bear, samt Foreos Serum Serum Serum för ett säkert användande. Använd aldrig Bear utan ett vattenbaserat serum.

 • tab tips Användning
  Använd såhär:
  1. Se till att din Bear är helt torr. Rengör med en oljefri cleanser och torka ansiktet torrt så att du är helt fri från sminkrester och andra fetter som kan avleda mikroströmmen och göra behandlingen ineffektiv.
  2. Massera in Serum Serum Serum på de områden du vill behandla eller i hela ansiktet, tills det absorberats in i hyn.
  3. Tryck på knappen för att aktivera Bear. De små lamporna under knappen visar själva strömintensiteten. För att byta intensitet klickar du snabbt en gång på knappen, så kommer du till nästa nivå. Med ett dubbelklick kan du stänga av T-Sonic™-pulseringarna. Om du använder appen får du tillgång till fler intensiteter och alternativ.
  4. Håll båda metallkloten lätt mot ansiktet och för dem försiktigt över ansikte och hals. Båda kloten ska ha kontakt med huden hela tiden. För Bear med lätt hand långsamt utåt och uppåt från ansiktet för bästa resultat.
  5. När du är klar med behandlingen stänger du av enheten genom att hålla knappen intryckt i 3 sekunder. Applicera valfria hudvårdsprodukter om så önskas.

  Bear kan användas av alla, men undvik om du är gravid eller har pacemaker. Vid andra avvikande fall, rådgör innan med din dermatolog/läkare innan.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  100% silicone sans danger pour le corps, ABS, PC et alliage de zinc chromé

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.

Alla produkter är tillverkade av kroppssäkert silikon som är ett icke-poröst material vilket gör att bakterier ej kan frodas i det. De är alla även vattentäta, användarvänliga och tar din vanliga hudvårdsrutin till en helt ny nivå. Oavsett etnicitet, ålder eller hudtyp, så har FOREO något att erbjuda för just dig.