Alice & Olivia Double Layer Hair Wrap Alice & Olivia Double Layer Hair Wrap

Vått hår är svagt hår. Tänk på naglarna när du kommer ut ur ett bad. De känner sig inte lika starka ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Alice & Olivia - Double Layer Hair Wrap
559,00 KR 447,20 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

550413
- 20%

*Gäller till och med den 29 september och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Rare Beauty, Sisley Hair, Drunk Elephant, Gisou, Sephora Favorites, Ilia, Byoma, Seasonly och julkalendrar. Endast online.

*Gäller till och med den 2 oktober eller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte Norge och Finland. Gäller inte Click & Collect. Visas den inte i varukorgen är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Beskrivning

  Vått hår är svagt hår. Tänk på naglarna när du kommer ut ur ett bad. De känner sig inte lika starka och friska som de gör när de är torra. Detsamma gäller ditt hår efter långvarig exponering för vatten vilket leder till att håret bryts och blir frizzigt, skadat och tovigt.

  Aquis handdukar och turbaner är utformade för att absorbera vatten och fukt ur håret fem gånger snabbare än bomull. Att minska tiden förbättrar hårets hälsa. Mindre frizz. Mindre brytningar. Längre färg. Denna begränsade utgåva är ett samarbete med Alice + Olivia och gör egenvård för ditt hår lekfullt och elegant genom att minska torktiden med 50%, samtidigt som du förbättrar den allmänna hälsan och livet i håret och skyddar mot frizz och brytningar.

  Fördelar:
  - Halverar torktiden med 50 procent
  - Hjälper till att minska frizzigt hår och brytningar
  - Hjälper färgat hår att hålla sig vid liv längre


 • tab tips Användning
  Böj dig framåt och sätt turbanen på bakhuvudet med knappen i nacken.
  Vrid den tills den sitter hårt och bekvämt. Sätt fast öglan på knappen.
  Låt verka i 10-20 minuter för bästa resultat. Lufttorka eller föna och styla som vanligt. När håret är torrt och turbanen är torr, vänd den till charmuse-sidan.
 • tab composition Formula
  80% Polyester/20% Nylon - 94% Polyester/6% Elastane
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

AQUIS använder sig av modern vetenskap och teknologi för att förenkla din dagliga hårvård och förbättra ditt hårs naturliga skönhet. Vår främsta produkt är en handduk för håret som reducerar torktiden med 50%, som skyddar håret från att bli frissigt och brytas och som förbereder håret för styling – allt i ett, utan krångel.