Acqua Di Gio Absolu Eau de Parfum Acqua Di Gio Absolu Eau de Parfum

Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum. Nu lanseras ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hyllar f ... Ta reda på mer
2.0  (1)
Acqua Di Gio Absolu - Eau de Parfum
 • 75 ml
  949.00 KR
  1.265,33 KR / 100ml
949,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

425842
 • tab description Beskrivning

  Giorgio Armani Acqua di Giò Absolu Eau de Parfum.

  Nu lanseras ACQUA DI GIÒ ABSOLU som hyllar föreningen mellan vatten och trä.
  Det här är det tredje kapitlet i berättelsen om ACQUA DI GIÒ – en symbol för mannens allians med naturen som frigör hans inre styrka och frihet.

  En ny doft som framhäver själva essensen av vatten och dess livsviktiga roll i naturen. Detta är världen genom Giorgio Armanis ögon.
  Här tar alliansen mellan vatten och trä oss med på en resa in i en tidlös manlighet som vittnar om en djupare medvetenhet.

  ACQUA DI GIÒ ABSOLU är själva definitionen av mannen med en intelligent utstrålning, en medveten sinnlighet och en förståelse för elegansen i raffinerad lyx.
  Samspelet mellan marina noter och patchouli skapar tillsammans en fräsch signaturdoft. Patchouli skapar en perfekt balans mellan acquadoften och tränoterna som i hjärtat av doften förenas i ett manligt uttryck och en sensuell twist. Alliansen mellan tränoterna och de fräscha akvatiska noterna gör patchoulin till doftens perfekta ingrediens.

  Flaskans naturliga trälock är gjort av ask från hållbar produktion. Locket är graverat med det ikoniska Giorgio Armani-monogrammet. Trälocket och flaskan fulländar doften och speglar noterna av trä och hav.

  En elegant och intensiv sammansättning av tränoter som friskas upp av acquasignaturen.

 • tab tips Användning
  Rekommenderad användning:
  Doften förstärks av värmen från din egen kropp. Applicera i knä- och armbågsveck för en längre och starkare doft.
  - Efter applicering, undvik att gnugga eller dutta på huden. Detta bryter ner doften, vilket gör att den försvinner snabbare.
  - Om du föredrar att placera doften på handlederna, se till att du applicerar den igen efter frekvent handtvätt, eftersom detta tenderar att tvätta bort doften.
  - De flesta parfymer kan hålla sig fräscha i 12 månader. Parfymer som är mer än ett år gamla förlorar en del av sin ursprungliga doft med tiden.

  Eau de Toilette eller Eau de Parfum?:


  Skillnaden ligger i mängden parfymolja. Eau De Toilette innehåller fem till nio procent, medan Eau De Parfum innehåller mer, vanligtvis åtta till 14 procent. Eau de Parfum håller därför längre och doftar mer intensivt.
 • tab ingredients Ingredienser
  Alcohol, parfum / fragrance, aqua / water, linalool, limonene, benzotriazolyl dodecyl p-cresol, coumarin, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, geraniol, citronellol, bumetrizole, citral, tris (tetramethylhydroxypiperidinol) citrate.
  Esta lista de ingredientes puede sufrir modificaciones. Consultar el envase del producto.""

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • tab olfactory Doftnoter
  Toppnoter: bergamott, havsnoter, grapefrukt, citron, päron och äpple;
  Hjärtanoter: geranium, lavendel och rosmarin;
  Bottennoter: patchouli, träiga noter, cistus, tonkaböna och ambra.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 2ms
  • reviews, product

Giorgio Armani är en modedesigner vars kännetecknande diskreta stil är eftertraktad av kvinnor världen över. Hans vision av elegans är modern men ändå tidlös och går bortom trender. Hans parfymer och kläder genomsyras av samma typ av charm: subtil och i full kontroll, diskret och personlig. Hans parfymer accentuerar den mänskliga naturen utan att skrika högljutt om den.