VI ÄR ETT TEAM AV MAKEUP-ARTISTER    
På MAKE UP FOR EVER vet vi att varje skönhet är unik.
Därför ställer vi expertisen hos vår grupp av makeup-artister till din tjänst för att erbjuda dig de mest innovativa, lättanvända produkterna, anpassade till varje hudton, hudtyp och behov.och uttrycka sig själva.

40 MAKEUP-ARTISTER REDO ATT HJÄLPA TILL
40 MAKEUP-ARTISTER REDO ATT HJÄLPA TILL
De bästa makeup-artisterna från hela världen har gått samman för att bilda PRO COLLECTIVE: 40 talangfulla personligheter som ständigt tänjer på gränserna för prestanda för att föreslå revolutionerande produkter som passar det du behöver. Det här är ditt team.
MEDVETENHET FÖR DIG, FÖR OSS!
MEDVETENHET FÖR DIG, FÖR OSS!
Det är viktigt för oss att se till att värderingarna solidaritet, tolerans och jämlikhet fortsätter att gälla. Var och en av våra åtgärder är inriktad på att förnya och skapa respekt för varje människa och miljön.
HD SKIN, VÅR OSYNLIGA SERIE
HD SKIN, VÅR OSYNLIGA SERIE
Vår HD SKIN-linje innehåller en ny generation produkter för hudfärgen. Vi har samarbetat med våra bästa makeupartister för att skapa dem. De ger en naturlig finish och ett osynligt resultat för alla hudtyper och hudtoner.
VÅRA HÖGPRESTERANDE PRODUKTER ÄR DESIGNADE FÖR DIG
VÅRA HÖGPRESTERANDE PRODUKTER ÄR DESIGNADE FÖR DIG
Från HD SKIN:s odetekterbarhet till Aqua Resist-ögonprodukternas slitstyrka och Rouge Artists färgintensitet och finish - alla våra ikoniska linjer gör det möjligt för dig att sminka dig utan att något hindrar dig och utan att du behöver sätta gränser för att uttrycka din kreativitet.