Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.
Ta bort

Intimt välbefinnande

Vårt sortiment för sexuellt välbefinnande

Eftersom fysiskt och psykiskt välbefinnande också beror på intim tillfredsställelse, har Sephora valt ut sexleksaker, vibratorer, klitorisstimulatorer och andra sexuella hjälpmedel för dig. Du kan förhöja din njutning och krydda din sexualitet. Upptäck vårt sortiment för sensualitet och intimt välbefinnande och njut av en oförglömlig upplevelse.

Vårt sortiment för sexuellt välbefinnande

Eftersom fysiskt och psykiskt välbefinnande också beror på intim tillfredsställelse, har Sephora valt ut sexleksaker, vibratorer, klitorisstimulatorer och andra sexuella hjälpmedel för dig.

Du kan förhöja din njutning och krydda din sexualitet. Upptäck vårt sortiment för sensualitet och intimt välbefinnande och njut av en oförglömlig upplevelse.

Läs mer

FAQ

På Sephora är vi här för att hjälpa dig att upptäcka nya varumärken och produkter som tillfredsställer alla dina önskningar och njutningar.

Som en mild revolution kommer sexleksaker, klitorisstimulatorer och andra sexhjälpmedel in i ditt hem, utan tabu, för att utforska din lust, tills de blir viktiga följeslagare för en tillfredsställande och ohämmad sexualitet. Stimulera därför din libido och krydda ditt sexliv genom att upptäcka vårt urval av produkter för sexuellt välbefinnande.

Sexuell njutning är en upplevelse av välbefinnande och tillfredsställelse som uppnås genom att stimulera kroppens sinnen och erogena zoner, vare sig det sker genom smekningar, kyssar, utforskande av nya sinnesupplevelser eller användning av sexleksaker som klitorisstimulatorer och andra sexhjälpmedel. Det är en unik och personlig känsla som bidrar till sexuell tillfredsställelse och allmänt välbefinnande.

På Sephora tror vi på ett roligt och avslappnat sexliv, där alla kan upptäcka nya upplevelser. Upptäck vårt urval av sexleksaker för att hjälpa dig att utforska din sensualitet. Våga upptäcka nya njutningar och oförglömliga sensationer, oavsett om det är din första sexleksak eller inte. Låt oss guida dig mot en tillfredsställande upplevelse och väck din kropp till nya sensationer med fullt förtroende när du köper sexleksaker från Sephora.

Att använda en sexleksak, t.ex. en vibrator, erbjuder en mängd olika sensationer för tillfredsställande sexuell utforskning. En sexleksak låter dig lära känna din kropp bättre och utforska de njutningar den kan ge. Den ökar upphetsningen genom att utforska nya sensationer. Genom att stimulera klitoris kan en klitorisstimulator ge intensiva känslor och kraftfulla orgasmer. Att använda en sexleksak kan också hjälpa till att minska stress och spänningar, erbjuda en sensorisk flykt och erotisk frigörelse. Ensam eller som ett par, sexleksaker är ett sätt att krydda ditt intima liv och utforska nya horisonter av njutning.

Våga dyka ner i sexleksakernas värld och upptäck vårt urval av sexprodukter som är utformade för att väcka dina sinnen och utforska en ny sensualitet. Oavsett om du letar efter din första sexleksak eller vill komplettera din samling, erbjuder Sephora dig ett urval av njutbara produkter för att krydda ditt sexliv och utforska dina erogena zoner.

Under samlag kan den naturliga lubrikationen ibland vara otillräcklig och orsaka obehag och till och med smärta. Ett intimglidmedel hjälper till att lindra detta obehag, så att sexuella relationer kan bli njutbara igen. Det kan också användas dagligen som en välbefinnande behandling, särskilt för att bekämpa torrhet i intimområdet och andra mindre obehag. Det är lämpligt att använda med vibratorer, för att göra dem lättare att använda och öka njutningen.

När det gäller att ta hand om sig själv vänder vi oss till intimvård och hygienprodukter.
Välbefinnande och njutning går hand i hand med glidmedel, intimoljor och andra våtservetter. Tanken är att erbjuda dig njutning, samtidigt som du bevarar den naturliga fukten och komforten i det intima området... Allt medan du anpassar dig till dina önskningar, i dina stunder av intimitet!