Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

The Good For
Fragrance.

The Good For
Fragrance.

Good for parfymer erbjuder en ny luktupplevelse: kompositioner gjorda av kvalitetsprodukter eller ingredienser av naturligt ursprung. Återvinningsbara eller påfyllningsbara flaskor, hållbara och miljövänliga förpackningar. Allt resulterar i dofter som är både djärva och respektfulla. Upptäck vårt urval av parfymer som är Good for you*, Good for a better planet** and Good for vegan***.

Good for parfymer erbjuder en ny luktupplevelse: kompositioner gjorda av kvalitetsprodukter eller ingredienser av naturligt ursprung.

Återvinningsbara eller påfyllningsbara flaskor, hållbara och miljövänliga förpackningar. Allt resulterar i dofter som är både djärva och respektfulla. Upptäck vårt urval av parfymer som är Good for you*, Good for a better planet** and Good for vegan***.


Läs mer

The 7 Virtues

Att återuppbygga genom parfym: det är varumärket 7 Virtues fantastiska uppdrag. Blommorna de odlar stöder bönderna genom att erbjuda dem jobb efter ett krig eller en konflikt. Resultatet? Organiska essentiella oljor som producerar allergivänliga dofter som är alkoholbaserade och sockerrörsbaserade. Naturliga dofter med noter av hopp. Det känns så bra att göra parfym, inte krig!


De andra positiva (good) anmärkningarna:


 • Formler bestående av 22-30% doftande oljor: håller länge!
 • Dofter med aromaterapi med fördelar för sinne, kropp och själ
 • Kartongförpackningar som är 100% återvinningsbara och komposterbara

By Rosie Jane

Kreativt talat, By Rosie Jane gör dofter som är avsedda att bäras varje dag, som är inspirerade av det verkliga livet för att uttrycka tröstande och rörliga känslor. När det gäller tillverkning gör Rosie Jane inga eftergifter. Deras formler är veganska, miljöansvariga, har absolut ingenting att dölja och har förbjudit mer än 4 000 ingredienser som anses giftiga för din hälsa. Inte illa alls! Hitta en hälsosam parfym till din hud.


De andra positiva (good) anmärkningarna:


 • Hållbara förpackningar: lådor av återvunnet papper och noll engångsplast
 • Skapad och monterad för hand (i Los Angeles!)

Floral street

Parfym är bra, men inte på bekostnad av vår planet! Floral Streets parfymer skapas med hjälp av mästerparfymören Jérôme Epinette och tillverkas av produkter som inte skadar planeten: ingredienserna kommer från hållbara källor, kartongförpackningen, tillverkad av en massa (som första i branschen), är 100% återanvändbar, återvinningsbar eller komposterbar. Varumärket har också vunnit priser och certifieringar för sina åtaganden. Respekt!


De andra positiva (good) anmärkningarna:


 • Alla parfymer är certifierade Leaping Bunny.
 • Alla kartongförpackningar är certifierade av Forest Stewardship Council.
 • Partnerskap med World Land Trust för skydd av svårt hotade skogar.

100Bon

Vill du må bra av att lukta gott? Det är hela konceptet bakom 100BON: integrera essentiella oljor i naturliga parfymer så att du kan dra nytta av deras fördelar varje dag. Resultatet: dofter med en kraftfull doft som du inte bara bär, utan andas in! Så du kan återknyta kontakten med dig själv och återknyta kontakten med naturen.


De andra positiva (good) anmärkningarna:


 • Påfyllningsbara flaskor
 • Formler tillverkade i Frankrike
 • Formler som är bra för kropp och själ

Do not drink

Beroendeframkallande och läckra dofter som luktar så gott att du nästan vill dricka dem. Det är vettigt när du inser att dessa parfymer är gjorda med kvalitetsprodukter av naturligt ursprung och kombinationer av överraskande ingredienser. Men du måste göra motstånd! DO NOT DRINK är reserverad för huden och förbättrar dess skönhet ...


De andra positiva (good) anmärkningarna:


 • Helt återvinningsbara flaskor och lådor**
 • 87% ingredienser av naturligt ursprung
 • Växtbaserad alkohol tillverkad av betor

Formlerna innehåller minst 90% ingredienser av naturligt ursprung.

Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung.

Ekodesignade förpackningar, av hållbara ingredienser.