The Ballerina Cushiony Vulva Vibrator

0 Recensioner
The Ballerina - Cushiony Vulva Vibrator
Ballerina är en vibrator som passar i handflatan och stimulerar alla vulvans njutningspunkter på en ... Ta reda på mer
Red dot
Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer
1.569,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

 • Klarna faktura

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
579017
ONLINE ONLY

*Gäller endast Black Card Members. Gäller vid köp över 550 kr med koden MEMBERDAYS. Gäller till och med 24 mars. Gäller inte produkter som är red dot. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

*Gäller endast Black Card Members. Gäller vid köp över 550 kr med koden MEMBERDAYS. Gäller till och med 24 mars. Gäller inte produkter som är red dot. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

*Gäller endast medlemmar. Gäller köp i app över 700 kr och med koden SKINCAREBOX. Gäller till och med den 24 mars. Gäller inte Click & Collect. Gäller inte Norge & Finland. Om det lägsta köpvärdet inte uppnås efter (del-) returer, måste även gåvan returneras.

 • tab description Beskrivning

  Ballerina är en vibrator som passar i handflatan och stimulerar alla vulvans njutningspunkter på en gång.

  Den har en banbrytande ny human touch-textur och en extremt kraftfull motor för en intensiv orgasmisk upplevelse. Human Touch-texturen ger en dämpad, mjuk men ändå fast känsla och ger en perfekt passform på alla vulvor.

  Den mjuka känslan på huden i kombination med den kraftfulla motorn stimulerar olika typer av beröringsreceptorer för en unik sensorisk upplevelse. Ballerina har 12 olika upplevelseinställningar med dynamiska mönster för orgasmiska överraskningar

  Storlek: 9,3 cm x 6,2 x 4,7 cm

  Fördelar:
  - Supersmidig med cruelty-free silikon.
  - Tyst
  - Vattentät
  - 2 års garanti

 • tab tips Användning
  Tip nr. 1: Påfør den langsomt på vulvaen fra klitoris til skedeindgangen eller den anden vej rundt.
  Tip #2: luk øjnene og fokuser på fornemmelserne på forskellige dele af vulvaen: hvordan føles det omkring skedeindgangen? hvordan føles det på de ydre skamlæber?
  Tip #3: efter en orgasme. nedsæt hastigheden, mens du presser Ballerinaen ned på din vulva for at grundfæste dig selv og opretholde ophidselsen til endnu en omgang nydelse.
  Tip #4: sæt Ballerinaen på din vulva og før dine lår rundt om den for at holde den. Nyd det uden at bruge hænderne!
  Tip #5: Brug den under penetrerende sex, og flyt den opad væk fra skedeindgangen mod skambenet, så klitoris glans og skamlæberne omkring stimuleres.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
Ta din njutning i dina egna händer med Smile Makers, ett märke med sexuell wellness, som får ut den kvinnliga sexualiteten HOS ALLA. Deras sensuella produkter är skapade med den kvinnliga anatomin i tankarna och kommer med tips från experter för ögonblick med självutforskning och njutning. Utforska dig själv.