GUERL

Terracotta Kabuki Powder Brush Terracotta Kabuki Powder Brush

Terracotta Kabuki Brush skapades för att vara det perfekta komplementet till Guerlains ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Terracotta Kabuki - Powder Brush

Powder brush

609,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

584832

*Gäller till och med den 2 oktober och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Rare Beauty, Drunk Elephant, Sephora Favorites, Baobab, Ilia, Byoma, Seasonly och julkalendrar. Endast online.

*Gäller till och med den 2 oktober eller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte Norge och Finland. Gäller inte Click & Collect. Visas den inte i varukorgen är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Beskrivning

  Terracotta Kabuki Brush skapades för att vara det perfekta komplementet till Guerlains puderprodukter. Dess snedställda och generösa form gör det möjligt att arbeta med alla typer av pulver som önskas.

  Dess ultramjuka borst är utformade för att hålla över tid och ger en lätt slöja av puder för att garantera ett sömlöst resultat.  Den är snygg och resevänlig och kan tas med i vilken väska som helst för touch-ups under dagen, väl skyddad i sin sammetspåse i mocka.

 • tab tips Användning
  För att värma hela ansiktet på ett naturligt sätt, prova Guerlains hemlighet: rita en "3" på huden.

  Applicera glow-pudret med en pensel och rita en "3" på varje sida av ansiktet, från pannan till kindbenen, från kindbenen till hakan och avsluta med en linje nerför halsen.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Guerlain utforskar, Guerlain innoverar och Guerlain sublimerar, allt sedan 1828. Vågade kreatörer, mytiska kreationer, kunnande som förfinats och gått i arv. Skönhetskulten är märkets signum. Dag efter dag arbetar Guerlain för att framhäva kvinnor, alla kvinnor. Löftet om lustfylld och strålande skönhet och en filosofi inkarnerad på en plats: Maison Guerlain på Champs-Elysées nr. 68.