Super Glow SPF30 Gradual Tanning Serum Super Glow SPF30 Gradual Tanning Serum

För första gången någonsin har vi kombinerat hyaluronsyra, superfood-ingredienser och en gradvis ... Ta reda på mer
 (0)
Super Glow SPF30 - Gradual Tanning Serum
609,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

547934
 • tab description Beskrivning

  För första gången någonsin har vi kombinerat hyaluronsyra, superfood-ingredienser och en gradvis self-tanning med SPF 30 för att ge dig ett SUPER-smart solskydd med ett vackert GLOW. Detta innovativa, anti-aging serum med SPF 30, skyddar mot UVA/UVB-strålar samtidigt som det skyddar mot de skadliga effekterna av blått ljus och föroreningar. Själva SPF är ett kemiskt komplex av 4 SPF -medel (Avobenzone 3%, Homosalate 8%, Octisalate 3%, Octocrylene 8%) och är fritt från mineraloljor och silikoner.

  Lätt konsistensen och inte fet, smälter in i huden utan att någon vit hinna lämnas kvar som kan vara typisk vid applicering av många solskydd. En lyxig och mångsidig primer som lämnar huden med en naturlig och sammetslen finish.

 • tab tips Användning
  Applicera 12 droppar av vår Super Glow SPF (en halv tesked) i ansiktet och på hals och dekolletaget dagligen, massera in i huden med cirkulära rörelser, undvik ögonen. Använd Super Glow SPF som det sista steget i din hudvård, 15 minuter före sol exponering. Applicera regelbundet för att bibehålla skyddet och glowet.

  Observera att Super Glow SPF 30 inte är vattentålig. Vi rekommenderar att du använder ett vattentåligt solskydd vid simning eller svettning. Kom alltid ihåg att tvätta händerna efter applicering.
 • tab ingredients Ingredienser
  AQUA/EAU, HOMOSALATE, OCTOCRYLÈNE, DIHYDROXYACÉTONE, BUTYLOCTYLSALICYLATE, BUTYLMÉTHOXYDIBENZOYLMÉTHANE, ÉTHYLHEXYL SALICYLATE, HUILE D'ARGAN, PROPYLÈNE GLYCOL, ACÉTATE DE TOCOPHÉRYLE, LAURATE DE POLYGLYCÉRYL-10, PEG-8 STÉARATE, STÉARATE DE GLYCÉRYLE, ÉRYTHRULOSE, PHÉNOXYÉTHANOL, ACIDE HYALURONIQUE, JUS DE FEUILLE D'ALOE BARBADENSIS, HUILE DE COCOS NUCIFERA (NOIX DE COCO), HUILE DE PERSEA GRATISSIMA (AVOCAT), HUILE DE PÉPINS DE RUBUS IDAEUS (FRAMBOISE), HUILE DE FÈVES DE THEABROMA CACAO (CACAO), HUILE DE GRAINES DE SALVIA HISPANICA, EXTRAIT DE RACINE DE BETA VULGARIS (BETTERAVE), EXTRAIT DE FEUILLE DE BRASSICA OLERACEA ACEPHALA, EXTRAIT DE FRUIT/FEUILLE DE VACCINIUM MYRTILLUS, ALCOOL CÉTÉARYLIQUE, 1,2-HEXANÉDIOL, FRAGRANCE/PARFUM, FRUCTOSE, OLÉATE DE SORBITANE, GOMME XANTHANE, GLYCÉRINE, BISABOLOL, ÉTHYLHEXYLGLYCÉRINE, EXTRAIT DE RACINE DE WITHANIA SOMNIFERA, ACIDE CITRIQUE, FILTRAT DE FERMENT DE RACINE DE LEUCONOSTOQUE/RADIS, SORBATE DE POTASSIUM, TOCOPHÉROL, ROUGE 33 (CI 17200), GOMME-4 BIOSACCHARIDE, BENZOATE DE SODIUM, IONONE D'ALPHA-ISOMÉTHYLE, SALICYLATE DE BENZYLE, BUTYLPHÉNYL MÉTHYLPROPIONAL, GÉRANIOL, HÉXY CINNAMAL, LIMONÈNE

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
Tan-Luxe är varumärket som fokuserar på en fräsch och snygg bränna, året om. Ett extra glow och någon nyans brunare passar perfekt, speciellt som boende i det skandinaviska klimatet. Låt inte vädret och avsaknaden av solens strålar hindra dig från att se solbränd och fräsch ut med Tan-Luxe.