Sunless Tan Kabuki Body Brush Sunless Tan Kabuki Body Brush

Sunless Tan Kabuki Brush är en supermjuk kabuki-borste för applicering av brun utan sol. Borsten är ... Ta reda på mer
22 Meddelande
Sunless Tan - Kabuki Body Brush
349,00 KR 279,20 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

549789
- 20%

*Gäller till och med den 29 september och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Rare Beauty, Sisley Hair, Drunk Elephant, Gisou, Sephora Favorites, Ilia, Byoma, Seasonly och julkalendrar. Endast online.

*Gäller till och med den 2 oktober eller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte Norge och Finland. Gäller inte Click & Collect. Visas den inte i varukorgen är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Beskrivning

  Sunless Tan Kabuki Brush är en supermjuk kabuki-borste för applicering av brun utan sol.
  Borsten är gjord av vegansk borsthår med ett hållbart bambuhandtag som passar bra i handen. De mjuka håren är otroligt skonsamma mot huden, vilket gör den särskilt lämplig för känslig hud.

  Fördelar:
  - Self-tanning borste
  Ger ett jämnt och tät resultat
  Vegansk borsthår
  - Mjuka och skonsamma bortshår
  - Lämplig för känslig hud
  - Hållbart bambuhandtag

 • tab tips Användning
  Borsten bidrar med en optimal täthet, så att du kan applicera brun utan sol jämnt och snyggt på ansiktet och kroppen. Du kan använda borsten till din favoritprodukt från Coolas organiska Sunless Tan-serie.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
"COOLA symboliserar en Kalifornisk livsstil. Vi fokuserar på det bästa i livet: en kombination av ekologisk hälsosam kultur, ett aktivt friluftsliv och att stötta lokala, mångkulturella communities. En passion som vi vill dela med dig, genom våra produkter.

Vi försöker alla att äta bättre, leva smartare, älska mer och vara mer närvarande och engagerade i våra upplevelser. COOLA vill att du ska njuta av varje litet enkelt, glatt ögonblick, och samtidigt kunna känna dig trygg. Produkterna skyddar och förstärker huden på bästa möjliga sätt."