Powder Puff Setting Brush 170 Powder Puff Setting Brush 170

Vad det är: En megafluffig lös puderborste som är utformad för att blanda och fixera sömlöst för en ... Ta reda på mer
4.8 23 Meddelande
Powder Puff - Setting Brush 170

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

449,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

458528
 • tab description Beskrivning

  Vad det är:
  En megafluffig lös puderborste som är utformad för att blanda och fixera sömlöst för en omedelbart filtrerad finish som håller i längden.

  Vad den gör:
  Redo, klart, klart, perfekt. Att applicera löst puder har aldrig varit så smidigt och sömlöst tack vare den ultra-fluffiga Powder Puff Setting Brush 170.
  Denna borste är gjord med vansinnigt mjuka syntetiska borst som är noggrant avsmalnande för att ta upp och sprida Pro Filt'r Instant Retouch Setting Powder med ultimat lätthet.

  Powder Puff Setting Brush 170 är som en puderpuff i penselform och har en megafluffig silhuett som är utformad för snabb och jämn utblandning och fördelning av lösa puderformler med maximal expertis och minimal ansträngning. Dessutom är den perfekt rundad för att omfamna alla dina ansiktsformer. Använd den överallt för att hålla din fotoklara finish på plats.

  Vad mer du behöver veta:
  Använd för att applicera Pro Filt'r Instant Retouch Setting Powder som det sista steget i ditt Fenty Face. Doppa borsten i pudret, klappa av överflödigt material och applicera det över foundation, concealer och contouring för att fixera.

  ARTISTRY PRO TIPS:
  För en mjukare, matt filtrerad effekt, använd borsten i en klappande rörelse för att hjälpa till att trycka in pudret i huden.

  Fenty Beauty är 100 % cruelty free.

 • tab tips Användning
  Används för att applicera Pro Filt'r Instant Retouch Setting Powder som ett sista steg i ditt Fenty Face.
  - Doppa borsten i pudret, knacka av överskottet och svep den över foundation, concealer och contouring för att hålla makeupen på plats.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Rihanna skapade Fenty Beauty "för att kvinnor överallt skulle inkluderas", med ett brett sortiment av hudtoner som traditionellt anses svåra att matcha och med formulas för alla hudtyper, speciellt universella nyanser. Hennes vision är framför allt att inspirera: "Makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Känn dig fri att chansa lite och att ta risker och våga göra något nytt eller annorlunda."