Lotus Pear Eau de parfum Lotus Pear Eau de parfum

Doftbeskrivning: Denna fruktiga blommiga doft är en glad, flirtig doft med en kvardröjande söt ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Lotus Pear - Eau de parfum

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

 • 20 ml
  969.00 KR
  4.845,00 KR / 100ml
969,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

641296
GOOD FOR
 • tab description Beskrivning

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Doftbeskrivning: Denna fruktiga blommiga doft är en glad, flirtig doft med en kvardröjande söt fräschör. Saftigt Williams-päron och persika möter mjuka blommor av återvunnen ros och apelsinblomma, jasmin, lotusblomma och gardenia. Med hållbar pelargon från Egypten. I samarbete med Days for Girls kommer denna doft att bidra till att främja rättvisa för 700 flickor och unga kvinnor i Nepal när det gäller menstruation.

  Om doften: Lotus Pear har aromaterapeutiska fördelar som förbättrar fokus, balanserar humöret och ger en känsla av lycka. Denna allergivänliga doftolja är berikad med ekologisk jojobaolja för att ge huden näring. Den innehåller 25 procent doftoljor för en långvarig naturlig doft.  Om flaskan:
  7 Virtues signaturrulle av jade ädelstenar är utformad för att ställa in intentioner för att skapa lycka. Jade, lyckans sten, bär på en harmonisk energi som kompletterar aromaterapin med Lotus Pear-olja för att balansera humöret och ge en känsla av frid.

  7 Virtues har gått samman för att stödja Days for Girls, en internationell organisation som främjar rättvisa, hälsa, värdighet och möjligheter för kvinnor och flickor i samband med menstruation. I och med lanseringen av LOTUS PEAR kommer detta att hjälpa 700 flickor och unga kvinnor i Nepal att få slut på menstruationsfattigdomen.
  Det vackra 3D-konstverket med Williams päron och lotusblomma är designat av den populära colombianska konstnären Daniel Aristizabal Arias. Lotusblomman symboliserar återfödelse, att vi kan återuppfinna oss själva och blomstra. Williams Pear kommer från Highgrove i England, där våra kemister utformar våra kreationer tillsammans med oss och påverkas av de lokala frukterna och blommorna.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  Hur du använder den:

  Klargör dina intentioner och fastställ dem sedan.
  Doftoljorna med 7 Virtues-ädelstenar är utformade för att skapa intentioner. Applicera ädelstensdoftoljan på kvällen på handlederna, pulspunkterna och det tredje ögat. Visualisera ditt liv. Se det som en film. Du är med i den. Vad händer i ditt liv? Vart är du på väg? Vad är du uppmärksam på? Låt sedan ditt undermedvetna göra jobbet på natten när du sover. Nästa dag, när du tvekar eller inte är trogen din vision eller ditt uppdrag, applicera återigen The 7 Virtues gem parfymolja. Doftens kraft finns på baksidan av hjärnan bredvid källan till dina känslor. Så när du tvivlar kommer doften av den speciella blandningen av naturliga oljor i den här parfymen att hålla dig fokuserad och följa ditt syfte. Detta är ett verktyg som gör det mycket lättare att nå dina mål. När du har ett mål i åtanke och en plan kan ingenting få dig av banan.
 • tab ingredients Ingredienser
  HUILE DE JOJOBA BIOLOGIQUE, PIRUM, SALICYLATE DE BENZYLE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARINE, LINALOL, ALCOOL DE BENZYLE, FARNESOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZOATE DE BENZYLE, CITRAL.

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • tab olfactory Doftnoter
  Rekommenderad användning:
  - 7 Virtues Peace-parfymer och parfymoljor är utformade för att kombineras med varandra för att skapa din egen unika Peace-parfym.
  - Applicera jadepärlan generöst på dina pulspunkter när doften intensifieras med din kroppsvärme.
  - För en mer långvarig naturlig doft, lägg på vår Lotus Pear Eau de Parfum.
  - Låt dessa dofter blanda sig med dina naturliga feromoner och gör dig redo för oändliga komplimanger!
  - Efter appliceringen bör du undvika att gnugga handlederna mot varandra eftersom detta försämrar doften och gör att den bleknar snabbare.
  - Om du bär våra parfymoljor på handlederna, se till att du applicerar dem igen efter att du tvättar händerna ofta, eftersom det kan tvätta bort doften.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 123ms
  • reviews, product
The 7 Virtues är en social verksamhet som sedan står för rättvis handel och öppenhet. Varumärket handlar med naturliga, organiska eteriska oljor för att stödja lokala jordbrukare och samhällen. Deras parfymer är allergivänliga, formulerade med organisk sockerrörsalkohol och innehåller över 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft. Dessutom lägger märket stor vikt vid de aromaterapeutiska och helande egenskaperna hos doftoljor. Alla formuleringar är crulety-free och veganska.