Lil Precision Sponge Duo 105

3.8 9 Recensioner
Lil Precision - Sponge Duo 105
Vad det är: Ett set med två olika mini-sminksvampar utformade utan latex: en trippelkantig svamp för ... Ta reda på mer
Red dot
Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer
259,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

Handla nu, betala om 30 dagar

 • Klarna faktura

Säker betalning

 • visa
 • mastercard
458530
 • tab description Beskrivning

  Vad det är:
  Ett set med två olika mini-sminksvampar utformade utan latex: en trippelkantig svamp för superriktad täckning, och en dubbelkantig svamp med en innovativ sammetslen ände som är utformad för att fixera.

  Vad den gör:
  Blanda på punkt med den ultimata precisionen. Lil Precision Makeup Sponge Duo 105 samlar två unika mini-sminksvampar för att täcka alla dina behov av utblandning.  Den trippelkantade svampen har en droppformad spets som är perfekt för de mest svåråtkomliga områdena, som runt näsan och de inre ögonvrån. Den är också tillräckligt exakt för att kunna ta upp de minsta fläckarna och bristerna. Den dubbelkantiga svampen har en sned kant för kontrollerad prickning och en innovativ, sammetslen ände som är gjord speciellt för att applicera puder.
  Oavsett formula - flytande, kräm eller puder - kan du anpassa din täckning med Lil Precision Makeup Sponge Duo 105, som är född för att ge snabba, enkla och bekymmersfria resultat varje gång.

  Vad mer du behöver veta:
  Täcker, konturerar och ställer in med precision på nästa nivå:
  - För maximal precision, använd den trippelkantiga svampen - den droppformade spetsen är perfekt för den mest exakta täckningen även på de mest svåråtkomliga områdena.

  Använd fuktig för byggbar täckning eller torr för full täckning.

  Fenty Beauty är 100 % cruelty free.

 • tab tips Användning
  - För maximalt med precision, använd den trekantiga svampen – den droppformade delen är utmärkt för att täcka över ansiktets mest svåråtkomliga vrår.

  - För att blanda och fixera med stor exakthet, prova den dubbelsidiga svampen som har en innovativ sammetslen ände utformad för att applicera setting-puder!
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 131ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.

Rihanna skapade Fenty Beauty "för att kvinnor överallt skulle inkluderas", med ett brett sortiment av hudtoner som traditionellt anses svåra att matcha och med formulas för alla hudtyper, speciellt universella nyanser. Hennes vision är framför allt att inspirera: "Makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Känn dig fri att chansa lite och att ta risker och våga göra något nytt eller annorlunda."