Kabuki-Buff Brush 115 Kabuki-Buff Brush 115

Vad det är: Möt Fenty Skönhets ultimata foundationbuffert: oavsett formula är den här borsten ... Ta reda på mer
4.8 63 Meddelande
Kabuki-Buff - Brush 115
459,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

484023
 • tab description Beskrivning

  Vad det är:
  Möt Fenty Skönhets ultimata foundationbuffert: oavsett formula är den här borsten utformad för att blanda ut allt. Den stora, kupolformade formen är fylld med mjuka, syntetiska borst som smidigt polerar och applicerar din favorit Fenty Beauty-foundation.


  Större än Full-Bodied Foundation Brush 110, Kabuki-Buff Foundation Brush 115
  blandar ut med ultimat snabbhet och lätthet, vilket ger dig snabb, byggbar täckning och en superdiffus, airbrushed finish.

  Artistry Pro Tip:
  För områden som behöver extra täckning - tänk på porer, blemmor eller texturerade ytor - prova att använda med en dunkande rörelse för att få en så koncentrerad applicering som möjligt..

  Fenty Beauty är 100 % cruelty free.

 • tab tips Användning
  - Använd en ”duttande” cirkelrörelse.
  - För områden som kan behöva extra täckning – tänk porer, orenheter eller ytor med textur – testa att istället göra en punktmarkerande rörelse för en mycket koncentrerad applicering.
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Rihanna skapade Fenty Beauty "för att kvinnor överallt skulle inkluderas", med ett brett sortiment av hudtoner som traditionellt anses svåra att matcha och med formulas för alla hudtyper, speciellt universella nyanser. Hennes vision är framför allt att inspirera: "Makeup är till för att ha kul med. Det ska aldrig kännas som ett tvång. Det ska aldrig kännas som en uniform. Känn dig fri att chansa lite och att ta risker och våga göra något nytt eller annorlunda."