Dual-Ended Brush #14 Dual-Ended Brush #14

Anastasia Beverly Hills Brush 14 Dual-Ended Firm Detail Brush är en avsmalnande ögonbrynsborste med ... Ta reda på mer
2.6 35 Recensioner
Dual-Ended - Brush #14

Red dot

Denna produkt är exkluderad från alla rabatter, erbjudanden och kampanjer

259,00 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

362203
 • tab description Beskrivning

  Anastasia Beverly Hills Brush 14 Dual-Ended Firm Detail Brush är en avsmalnande ögonbrynsborste med fasta, naturliga fibrer som är idealisk för att fylla i ögonbrynen.

  Den fasta, avsmalnande formen ger en perfekt applicering av DIPBROW® Pomade då den gör det enkelt att kunna skapa hårliknande streck.
  Använd spoolieänden för att sudda produkten för ett mjukt, naturligt utseende.

 • tab tips Användning
  Använd spoolieänden för att kamma brynhåren uppåt. Doppa den borsten i din DIPBROW® Pomade och börja definiera brynets nedre båge. Kamma sedan brynhåret nedåt och börja fylla i svansen av ögonbrynet i hårets naturliga riktning. Blanda kontinuerligt med spoolien under appliceringen för att få en naturlig look. Avsluta genom att lätt definiera framsidan av brynet i hårets naturliga riktning med lätta drag.

  Proffstips:
  Använd Brush 14 för att skapa hårstrån genom att lätt stämpla produkten i glesa områden i brynet. Använd Brush 14 för att skapa en mjukt, suddad eyeliner genom att blanda ögonskugga med Waterproof Crème Color och applicera längst fransraden.
 • tab more info Mer information

  Den avsmalnande borsten är perfekt utformad i höjd och bredd för att applicera DIPBROW® Pomade med precision och skapa mycket tunna, hårliknande streck. De naturliga fibrerna är även perfekta för att applicera metalliska nyanser och duokrom.

 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product
 • tab ingredients Ingredienser
  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.

Det här märket är en riktig stöttepelare i makeupbranschen: det erbjuder skönhetsvärlden nya produktkategorier och revolutionära lösningar. Anastasia Beverly Hills är känt för sina perfekta formulor för väldefinierade ögonbryn, sina ögonkrämer och färgpaletter - samtliga skapade för att framhäva och försköna ansiktsdragen.