Acne Dots Acne Dots

Vad det är: Den första finnbehandlingen av denna typ som kombinerar hydrokolloidpolymerteknik med ... Ta reda på mer
0 Meddelande
Acne Dots
239,00 KR 191,20 KR

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

547973
GOOD FOR
- 20%

*Gäller till och med den 29 september och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Rare Beauty, Sisley Hair, Drunk Elephant, Gisou, Sephora Favorites, Ilia, Byoma, Seasonly och julkalendrar. Endast online.

*Gäller till och med den 2 oktober eller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller inte Norge och Finland. Gäller inte Click & Collect. Visas den inte i varukorgen är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Beskrivning

  Certified organic - Vegan

  Vad det är:
  Den första finnbehandlingen av denna typ som kombinerar hydrokolloidpolymerteknik med den aktiva ingrediensen salicylsyra mot akne för att uppnå en riktad behandling som minimerar blemmor över natten.

  Översikt:
  Stoppa finnen! När dessa plåster appliceras tränger salicylsyra in i porerna och hjälper till att avlägsna blemmor. Vitamin A hjälper till att främja en klar hud, medan aloe vera lindrar och minimerar rodnad. Hydrokolloidpolymertekniken hjälper till att extrahera orenheter och skyddar mot yttre faktorer genom att skapa en barriär. Under natten ser finnen mindre röd ut och är betydligt mindre besvärande.

  Stjärningredienserna*:
  Salicylsyra - tränger in i porerna för att hjälpa till att avlägsna orenheter.
  Aloe Vera Leaf Extract - lugnar och minimerar rodnad. Vitamin A bidrar till en klar hud. *
  Forskningsbaserade studier av ingredienser

  Lämplig för alla hudtyper
  Vegansk
  Glutenfri

  Formulerad utan: Aminometyl, BPA (Bisfenol A), Formaldehyder, Gluten, Irriterande alkoholer, Oxybenzon, PEGS, Parabener, Propanol, Resorcinol, Syntetiska doftämnen (>1%), Triclosan, Konstgjorda färgämnen och aromer, BHA (butylerad hydroxyanisol), BHT (butylerad hydroxytoluen), stenkolstjära, formaldehydfrisättare, hydrokinon, ftalater, retinylpalmitat, sulfater SLS + SLES, triklocarban, ~1400 förbjudna ingredienser inom EU med mera. ..

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  Efter rengöring, applicera en prick, med den klibbiga sidan nedåt, direkt på din fläck. För bästa resultat, bär i sex timmar.*
  *Resultatet kan variera.
 • tab ingredients Ingredienser
  Ingredients: Salicylic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Retinyl Acetate
  Patch: Hydrocolloid Polymer Technology
 • Recensioner
  Se kundrecensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 1ms
  • reviews, product

Peace Out Skincares uppdrag är att hjälpa dig att skapa en lugn hud genom goda, effektiva, rena och roliga hudvårdslösningar, som våra patentsökta akne-prickar, porremsor och förstklassiga mikronålplåster.

Vi tar hand om din hud så att du kan fokusera på resten.