Jo Malone London är en hyllning till engelsk stil, elegans och den perfekta presenten. Varje doft är elegant och enkel och kan kombineras med andra dofter. Prova Jo Malone Londons Scent Pairing™-koncept, där du kombinerar olika dofter, vilket ger dig möjlighet att uttrycka din egen doftindividualitet. Jo Malone London är ledande inom doftskapande med dofter som är tillverkade av ingredienser av högsta kvalitet och alltid med en touch av det oväntade. Alla Jo Malone London-produkter är förpackade i de vackraste förpackningarna, vilket gör dem till en idealisk present till dig själv eller någon du tycker om.

Cologne
Cologne
Var och en av våra enkla, eleganta Colognes är tillverkade av fina ingredienser och utformade för att kunna kombineras med en annan på huden för att skapa något som verkligen är personligt för dig.
Home
Home
Skapa doftberättelser som är skräddarsydda för alla utrymmen. Dofter som sätter stämningen och inspirerar till doftminnen. Låt vårt hus inspirera ditt hem.
Bath & Body
Bath & Body
Skapa en ny morgonritual, en kväll för att skämma bort dig eller en stund för att fly. Från upplyftande kropps- och handtvätt till överdådig badolja, allt genomsyrat av ett urval av våra mest utsökta dofter.
Favourites
Favourites
Ett urval av doftfavoriter, inspiration för doftande gåvor, daglig njutning och nya ritualer.