Sök efter en produkt, ett varumärke ...
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Pleasure Party

Bra vibrationer

Wellness för vÄra kroppar och sinnen handlar ocksÄ om intim njutning. Sephora har insett detta, varför vi nu erbjuder ett nytt sortiment av sexleksaker, vibratorer och andra produkter som Àr dedikerade till sensualitet och intimt vÀlbefinnande. Vad finns det att vinna? En skvÀtt mod, mycket njutning och ökat sjÀlvförtroende - allt samtidigt som du kÀnner dig fantastisk!

Bra vibrationer

Wellness för vÄra kroppar och sinnen handlar ocksÄ om intim njutning. Sephora har insett detta, varför vi nu erbjuder ett nytt sortiment av sexleksaker, vibratorer och andra produkter som Àr dedikerade till sensualitet och intimt vÀlbefinnande.

Vad finns det att vinna? En skvÀtt mod, mycket njutning och ökat sjÀlvförtroende - allt samtidigt som du kÀnner dig fantastisk!

LĂ€s mer

FAQ

TÀnk pÄ det som en ny och mild sexuell revolution - sexleksaker och andra intima produkter blir sakta men sÀkert vanliga och bjuder in sig sjÀlva till ditt hem för att förbÀttra ditt sexliv utan tabu. Sephora stöttar dig pÄ denna resa och hjÀlper dig att upptÀcka nya varumÀrken och produkter som uppfyller alla dina önskemÄl.

Sexuell njutning Àr ett unikt tillstÄnd av vÀlbefinnande som uppnÄs genom din kropp. Det kan stimuleras - av dig sjÀlv eller nÄgon annan - genom upphetsning av vissa delar av kroppen med smekningar, kyssar etc... men ocksÄ genom att anvÀnda sexleksaker och andra intima produkter.

Att anvÀnda en sexleksak, och sÀrskilt en vibrator, har otaliga fördelar. Först och frÀmst hjÀlper det dig att lÀra kÀnna din egen kropp bÀttre, och njutningen du kan fÄ av det. Det hjÀlper dig ocksÄ att uppnÄ sexuell tillfredsstÀllelse, minskar stress och spÀnning och kan till och med krydda ditt förhÄllande. SÄ det finns mÄnga skÀl att prova en!

Under ett sexuellt möte Àr ibland kroppens naturliga fukt inte tillrÀcklig. Detta kan orsaka obehag och ibland Àven smÀrta. Ett glidmedel löser detta problem genom att lÀgga till ett lager av hydrering, vilket leder till mer njutning och bÀttre sex. Det kan ocksÄ anvÀndas för daglig vÄrd, speciellt för att bekÀmpa obekvÀm torrhet dÀr nere. Och slutligen Àr det en perfekt följeslagare för din vibrator, vilket gör det lÀttare att anvÀnda och öka din njutning.

Massageoljor mjukar upp och ger nÀring Ät huden, samtidigt som den frÀmjar dess elasticitet. Beroende pÄ dess kÀlla kan en olja vara lika rik pÄ mineraler, vitaminer och andra fördelaktiga nÀringsÀmnen. Fuktgivande, lÀtt parfymerad eller full afrodisiakum: det Àr upp till dig att hitta din perfekta passform!

Dermatologiskt testade produkter garanterar att det inte kommer att finnas nÄgra oönskade biverkningar pÄ din hud. Alla produkter Sephora erbjuder har valts med omsorg och Àr garanterat ofarliga för huden, samtidigt som de erbjuder dig maximal njutning.

Ett hormonstörande Àmne Àr ett kemiskt Àmne som antingen Àr av naturligt ursprung eller syntetiskt. NÀr det kommer i kontakt med din kropp kan det störa rÀtt funktion i hormonsystemet, eller de celler och organ som Àr involverade i hormonproduktion. Produkter av syntes, som Bisfenol A (BPA) och ftalater, eller kemiska produkter som bekÀmpningsmedel, Àr alla kraftfulla hormonstörande Àmnen. De intima produkterna som Sephora erbjuder innehÄller inte hormonstörande Àmnen.