Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Pleasure Party

Bra vibrationer

Wellness för våra kroppar och sinnen handlar också om intim njutning. Sephora har insett detta, varför vi nu erbjuder ett nytt sortiment av sexleksaker, vibratorer och andra produkter som är dedikerade till sensualitet och intimt välbefinnande. Vad finns det att vinna? En skvätt mod, mycket njutning och ökat självförtroende - allt samtidigt som du känner dig fantastisk!

Bra vibrationer

Wellness för våra kroppar och sinnen handlar också om intim njutning. Sephora har insett detta, varför vi nu erbjuder ett nytt sortiment av sexleksaker, vibratorer och andra produkter som är dedikerade till sensualitet och intimt välbefinnande.

Vad finns det att vinna? En skvätt mod, mycket njutning och ökat självförtroende - allt samtidigt som du känner dig fantastisk!

Läs mer

FAQ

Tänk på det som en ny och mild sexuell revolution - sexleksaker och andra intima produkter blir sakta men säkert vanliga och bjuder in sig själva till ditt hem för att förbättra ditt sexliv utan tabu. Sephora stöttar dig på denna resa och hjälper dig att upptäcka nya varumärken och produkter som uppfyller alla dina önskemål.

Sexuell njutning är ett unikt tillstånd av välbefinnande som uppnås genom din kropp. Det kan stimuleras - av dig själv eller någon annan - genom upphetsning av vissa delar av kroppen med smekningar, kyssar etc... men också genom att använda sexleksaker och andra intima produkter.

Att använda en sexleksak, och särskilt en vibrator, har otaliga fördelar. Först och främst hjälper det dig att lära känna din egen kropp bättre, och njutningen du kan få av det. Det hjälper dig också att uppnå sexuell tillfredsställelse, minskar stress och spänning och kan till och med krydda ditt förhållande. Så det finns många skäl att prova en!

Under ett sexuellt möte är ibland kroppens naturliga fukt inte tillräcklig. Detta kan orsaka obehag och ibland även smärta. Ett glidmedel löser detta problem genom att lägga till ett lager av hydrering, vilket leder till mer njutning och bättre sex. Det kan också användas för daglig vård, speciellt för att bekämpa obekväm torrhet där nere. Och slutligen är det en perfekt följeslagare för din vibrator, vilket gör det lättare att använda och öka din njutning.

Massageoljor mjukar upp och ger näring åt huden, samtidigt som den främjar dess elasticitet. Beroende på dess källa kan en olja vara lika rik på mineraler, vitaminer och andra fördelaktiga näringsämnen. Fuktgivande, lätt parfymerad eller full afrodisiakum: det är upp till dig att hitta din perfekta passform!

Dermatologiskt testade produkter garanterar att det inte kommer att finnas några oönskade biverkningar på din hud. Alla produkter Sephora erbjuder har valts med omsorg och är garanterat ofarliga för huden, samtidigt som de erbjuder dig maximal njutning.

Ett hormonstörande ämne är ett kemiskt ämne som antingen är av naturligt ursprung eller syntetiskt. När det kommer i kontakt med din kropp kan det störa rätt funktion i hormonsystemet, eller de celler och organ som är involverade i hormonproduktion. Produkter av syntes, som Bisfenol A (BPA) och ftalater, eller kemiska produkter som bekämpningsmedel, är alla kraftfulla hormonstörande ämnen. De intima produkterna som Sephora erbjuder innehåller inte hormonstörande ämnen.