*Gäller endast på makeup från Anastasia Beverly Hills, Dior, Clarins, Clinique, Elizabeth Arden, Estée Lauder, Givenchy, Guerlain, Lancôme, KVD Beauty, Shiseido, London Grace, Sweed Lashes, Duff Beauty och YSL t.o.m den 14 augusti. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Endast online.
Sök efter en produkt, ett varumärke ...
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Alla hjärtans dag 2023

Det är ett magiskt datum för att visa hur intensiv din kärlek till honom eller henne är. Oavsett om ni har varit tillsammans länge eller sedan förra veckan, gör dig redo att säga att du tycker om någon på ditt sätt. Eftersom det inte spelar någon roll vem du älskar, är vi redo för alla förklaringar: presentidéer för män, presentidéer för kvinnor eller unisex presentidéer ... Om du trots det fortfarande saknar inspiration, eller om du är ute i sista minuten, behöver du inte få panik! Vi kommer fortfarande att finnas där för att hjälpa dig att överraska den som har vunnit ditt hjärta, med en doft, hudvård, smink eller ett presentset. Gör dig redo för den 14 februari!

Hur många dagar är det till alla hjärtans dag?

Dagar
000
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
00

Missa inte vår rea!

Om du inte vill missa våra erbjudanden kan du ange din email så håller vi dig uppdaterad så att du inte missar värdefulla ögonblick med Sephora!Jag är:
Denna information är obligatorisk.
Denna information är obligatorisk.

Tack! Vi håller dig uppdaterad så att du aldrig missar ett erbjudande!

Presentidéer

Presentkort

Från januari till december finns vi här för dig så att du kan ge de bästa presenterna. Föredrar du att låta personen du tycker om välja själv passar ett presentkort på Sephora perfekt! Det finns olika versioner du kan välja på, både fysiskt och digitalt!

FAQ

Det är dagen att fira kärleken! I många länder säger de som älskar varandra det till varandra och skickar små kort eller ger varandra gåvor ... Det är en möjlighet att skämma bort den som har vunnit ditt hjärta lite extra... eller att visa dina känslor om du hållt det hemligt. Du kan vara lite romantisk, eller mycket!

Den 14 februari varje år! Flera legender förklarar detta datum. En av dem: Valentine var en präst som tyckte om att gifta sig med folk, i hemlighet! Kärlek starkare än något annat... Tyvärr dömdes han för att ha vågat göra detta. Han avrättades den 14 februari 270 (ja, det går långt tillbaka i tiden!), och blev därmed alla älskares beskyddare och datumet gick till historien.

Skäm bort den du älskar med en presentidé som gör dem ännu vackrare! Makeup som får dem att le, hudvård som får dem att stråla... Och inte att glömma: doften! Förresten, det är också en bra presentidé till män!

En bra present till män till Alla hjärtans dag: något som återspeglar deras personlighet! Det är det som gör dem unika... Så tänk på att ge dem en maskulin doft som kommer att fängsla dig varje gång du är nära honom. Annars vad sägs om lite hudvård för en fräsch glöd?