Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Love has no rules

Den 14 februari firar vi kärleken. Till henne, honom, dina vänner: hitta de perfekta presenten till alla hjärtans dag.

Oavsett om du älskar klichéer eller inte kan du på alla hjärtans dag överraska mannen eller kvinnan i ditt liv med en omtänksam present som garanterat kommer att uppskattas. Bli inspirerad på denna sida till den perfekta presenten för just din person.

Läs mer

Våra favoritpresenter

Se alla

Make-up has no rules

Vill du ha en twist på din rutin?
The Sephora Pro-Team make-up artists följer inga regler och använder sin fantasi! Dette er några av deras bästa tips och produkter för att få den snyggaste looken någonsin.

Upptäck vårt urval

Våra tjänster

FAQ

Denna högtid, även kallad Valentindagen, med fokus på kärleken bland människor har sitt ursprung i medeltiden. Det internationella namnet för alla hjärtans dag är “Valentine’s day” och härstammar från Sankt Valentin.

Det sägs nämligen att han var en präst som var verksam i det romerska riket och som blev avrättad under 200- eller 300-talet. Hans påstådda brott? Han vigde kristna par som, i en tid där kristna människor blev förföljda av de romerska kejsarna.

Utöver blommor och choklad må parfymer, makeup och annan skönhetsvård sägas vara bland de mest populära och uppskattade presenterna att ge bort på alla hjärtans dag. Den perfekta kombinationen uppnår du genom att köpa en presentask, som oftast innehåller flera olika produkter.

Smink är en stor kategori och det finns alltid något som en makeup-älskare behöver i sitt badrumsskåp. Slå på stort och ge bort en foundation från exklusiva märken såsom Dior eller Hourglass, eller så kan du ge bort flera olika mindre utgåvor av exempelvis foundation, concealer eller puder. På så sätt kan din mottagare prova sig fram till sin nya favorit.

Överraska mannen i ditt liv med hans favoritparfym, eller ge honom en ny doft som du själv har funnit och förälskat dig i. Chansen är stor att även han kommer börja älska doften, om inte annat så just av den anledningen att han har fått parfymen från dig.

Oavsett om din pojkvän, sambo, bror, pappa eller bästa vän gillar alla hjärtans dag eller ej, kommer han bli väldigt glad för att få något inom hårvård på just den dagen. Ett schampo som luktar gott eller hans favoritvax som håller frisyren på plats – möjligheterna att glädja honom är många.