Unika parfymer

Upptäck vårt urval av ovanliga dofter

Elegans och extrem förfining definierar de lyxiga dofter som utgör de unika parfymerna.
Dessa extraordinära parfymer för män och kvinnor omfamnar sinnena och utvecklas till förföriska dofter för alla som bär dem. Upptäck vårt exklusiva urval av sällsynta parfymer och förföras.

Tom Ford Beauty Collection är Tom Fords garderob med lyxigt storslagen makeup och spektakulära parfymer. Tanken bakom kollektionen är möjligheten att skapa feminin glamour och oklanderlig maskulin stil med en individuell look. Åtråvärd kollektion som innehåller innovativa skönhetsprodukter av högsta kvalitet och ett unikt hantverk som speglar Tom Fords vision av modern glamour.

SE MER

Acqua di Parma har varit en ledande aktör på marknaden för lyxvaror i över 100 år. Firman grundades 1916 med den ikoniska Colonia-doften som har tjänat som inspiration för varumärket och hjälpt till att forma dess värderingar centrerade kring kvalitet, hantverk, elegans och känsla för detaljer. En klassiker bestämd att bli en tidlös succé har blivit symbolen för ett elegant och maskulint universum. Genom åren har det berikats med skapelser för kvinnor, livsstil och för hemmet.

SE MER

Because we care for our environment, we have created packaging with principles. Reusable, recyclable or compostable and all sustainably sourced. We're even vegan.

SE MER

I många år hade Zarko Pavlov en dröm om att skapa en unik doft för Nordiska män och kvinnor. De skulle anpassas och skapas efter vårt klimat och humör. Hans stora passion har varit sammanslagningen av molekyler med de klassiska franska parfymerna. För Zarko Pavlov är parfym ett konstverk. Därför har han skapat fem underbara och unika dofter i stilren design som tar våra sinnen på en fantastisk resa. Zarkos parfymer är 100% handgjorda i Danmark.

SE MER

Geza Schöen är näsan bakom Escentric Molecules och i samarbete med Londons ledande Branding-experter från MeCompany och ThisCompany är flaskor och ytterförpackningar utformade med matematiska binära koder och molekylär grafik som inspiration från de sensuella och naturliga dofterna av dofter.

SE MER