# SinglesDay
 

Se vårt fantastiska urval som kommer skämma bort dig!

11 november 2020 är ... SINGLES DAY! Ja den 11/11 är single, free and independent-människorna i fokus i många länder! Singles Day 2020 kommer Sephora förbereda ett urval av skönhetsprodukter till oemotståndliga priser. Erbjudandena gäller 9-11.11 2020. Det är dags att skämma bort dig själv eller ge en gåva till din favorit singel person!

EXKLUSIV SINGLES' DAY
GOODIEBAG

limited stock


Få en Sephora Singles Day Goodiebag vid köp för min. 1200 kr.

Goodiebag'en innehåller 11 mini deluxe produkter. ANVÄND KODEN: SD20

Erbjudandet gäller endast online och från 9.-11.11 2020. Gäller så länge lagret räcker.

Spara upp till -25% på dina
favorit märken

present idéer

beauty
outlet

PARFYM
PRESENT IDÉER

makeup
PRESENT IDÉER

HUDVÅRD
PRESENT IDÉER

faq

Varje år firas Singles Day den 11 november. När vi säger ”firande” hör vi ”gåvor”. Singles Day är också en dag med exceptionella kampanjer, så att singlar kan göra bra erbjudanden. Lite som Black Friday. Men kom igen, även om du har en partner kan du också njuta av det! Varje år firas singeldagen den 11 november, och vad är en fest utan gåvor? Singles Day är en dag med unika erbjudanden, lite som Black Friday.

Singles Day är ett jubileum där singlar firar tillfället genom att skämma bort sig själva eller andra singlar med gåvor. Singles Day ger också en möjlighet för singlar att träffas på fester och andra sociala möten. Självklart ska alla vara med och fira denna dagen också!

Till och med datumet för varje dag väljs noggrant. D. 11 november, även skrivet 11.11: är identiska siffror som kan symbolisera individen, som i fyra singlar som står sida vid sida.

Singles Day är ett kinesiskt jubileum som går tillbaka till 1993. Firandet började bland studenter som en anti-Alla hjärtans dag där, i stället för att träffas parvis, firas dagen i gemenskap med andra. Sedan dess har singeldagen spridit sig till flera länder runt om i världen.