Sök efter en produkt, ett varumärke ...
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Singles'
day.

Singles' day 2021 är över! Utforska vårt urval av beauty produkter i väntan på nästa års erbjudande.

Den 11 november 2021 är det ... Singles Day! Ja, den 11/11 står de ensamstående, fria och självständiga individerna i rampljuset! Möjligheten att ha kul och fira bara en sak: DIG SJÄLV! För Sephora Singles Day 2021 förbereder vi ett urval av skönhetsprodukter till oemotståndliga priser. Det kommer att finnas många erbjudanden på dofter för både män och kvinnor, hudvård och sminkprodukter och även sexleksaker! Det är dags att skämma bort dig själv eller din bästa singel-kompis!

För otålig för att vänta på 11.11-rean?

Under hela året har Sephora skönhetserbjudanden på många produkter och märken. Fräcka priser, specialerbjudanden, presenter och överraskningar... wow!

Våra presentidéer till dig själv!

FAQ

Det är en en dag ägnad åt alla singlar! Varje år firas Singles Day den 11 november. När vi säger "fira" tänker vi genast "presenter". Singles Day är också en dag med exceptionella kampanjer, så att singlar kan njuta av fantastiska erbjudanden. Lite som Black Friday. Kom igen, även om du är i ett förhållande, så kan du njuta av det!

Singles Day är ett tillfälle att fira ditt singelliv och att hävda det med stolthet! Singlar samlas för att festa. Under årens lopp har 11.11 också blivit ett tillfälle att skämma bort dig själv.

Även datumet för Singles' Day är väl valt. Den 11 november, även skrivet som ”11/11” innehåller enbart siffran 1 och nummer 1 symboliserar den enskilda individen ... Ett annat perspektiv på det är att det tillsammans blir fyra ettor: ”For one’s”, vilket betyder ”for single people "på engelska.

Singles' day kommer direkt från Kina. Det var 1993 som studenterna bestämde sig för att ha en egen dag. Lite som alla hjärtans dag men istället för att man umgås i par är det ett tillfälle att spendera med vänner, spela spel, aktiviteter, skapa minnen och framför allt ge varandra gåvor ... Under årens lopp har detta firandet spridit sig till många andra länder!