Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

High performance makeup perfected by nature

SE ALLA PRODUKTER >>

NATURAL GLOW
+ 10HR HYDRATION FOUNDATION

 • SEPHORA COLLECTION

  Care 10HR Hydration Foundation

  3
  209,00 KR
  10 N (30 ml)
  22 tillgängliga färger

  GOOD FOR
 • Denna lĂ€tta, uppbyggningsbara foundation ger dig den perfekta blandningen av smink och hudvĂ„rd för ett naturligt glow, med 97% naturliga ingredisenser. Denna foundation jĂ€mnar ut hudtonen, slĂ€tar ut och ger huden lyster. Dess formula Ă€r berikad med matchate, som Ă€r kĂ€nt för sina Ă„terfuktande och nĂ€rande egenskaper, samt Vitamin C som ger glow.

  ★★★★★ 2 mĂ„nader sedan
  Bra foundation och dessutom ren!
  Tack Sephora för att ni erbjuder dessa produkter med en ren sammansÀttning av Àmnen till ett bra pris. Foundationen Àr precis det jag letat efter, vilket Àr en foundation med medium coverage, som inte gör huden matt men inte heller flottig. Den skapar verkligen ett naturligt utseende!

  Postad av @Maeva pÄ Sephora.fr

  BEAUTIFUL
  LASH MASCARA

 • GOOD FOR
 • En mascara med 96% naturliga ingredienser, berikad med förtĂ€tande bambupulver och nĂ€rande avocadoolja. Dess intensiva, klumpfria volym ger ett mjukt, lĂ€tt och lĂ„ngvarigt utseende! Den parfymfria och veganska formulan passar för kĂ€nsliga ögon och anvĂ€ndare av kontaktlinser.

  ★★★★★ 12 dagar sedan
  Min nya favorit
  Jag köpte denna mascara och Àr verkligen inte besviken! Den skapar fantastiska fransar med en bra volym och lÀngd, samtidigt som den separerar fransarna! Den Àr verkligen min nya favorit. Jag har dessutom kÀnsliga ögon, och den fungerar hur bra som helst. Jag har redan rekommenderat den till mÄnga av mina vÀnner!

  Postat av @Maeva pÄ Sephora.fr

  INTENSE AND GENTLE
  EYE PENCIL

  Ögonpennan innehĂ„ller mer Ă€n 90% naturliga ingredienser, Ă€r parfymfri, vegansk* och berikad med mjukgörande rispulver för att ta hand om din hud. Dess textur Ă€r bekvĂ€m hela dagen och skapar ett intensivt lysande resultat för Ă€nnu vackrare ögon. Den Ă€r vattenfast och ger en intensiv och lĂ„ngvarig linje som kommer stanna kvar.

  12HR INTENSITY +
  COMFORT LIQUID EYESHADOW

  Den flytande ögonskuggan hÄller i 12 timmar och innehÄller 90% naturliga ingredienser för att göra dina ögon Ànnu vackrare med en intensiv, lysande metallisk fÀrg. Denna superlÀtta, mjuka ögonskugga Àr berikad med mjukgörande pulver frÄn matchate. Passar kÀnsliga ögon och anvÀndare av kontaktlinser.

  ★★★★★ 1 mĂ„nad sedan
  Fantastisk.
  Perfekt nÀr du inte Àr van vid att anvÀnda ögonskuggor nÀr du sminkar dig. Fantastisk fÀrg, lÀtt att applicera och hÄller lÀnge! Jag Àlskar den!
  Postat av @Maeva pÄ Sephora.fr

  BRONZING
  POWDER

 • SEPHORA COLLECTION

  Sun Powder Matte Bronzing Powder

  2
  209,00 KR
  02 Bali (Medium - Matte) (8 g)
  3 tillgängliga färger

  GOOD FOR
 • Med 95% naturliga ingredienser och fantastisk doft Ă€r detta luminous matte finish sun powder perfekt för att skapa en naturlig och lĂ„ngvarig brĂ€nna. Passar alla hudtyper, Ă€ven kĂ€nsliga. Icke-komedogen

  SHIMMERING BRONZING
  POWDER

 • SEPHORA COLLECTION

  Shimmer Sun Powder Shimmer Bronzing Powder

  209,00 KR
  02 A Trip to Haiti (Medium - Shimmer) (8 g)
  3 tillgängliga färger

  GOOD FOR
 • Detta skimrande solpuder innehĂ„ller 94% naturliga ingredienser. Solpudret har tre lĂ€tt skimrande nyanser som skulpterar och lyser upp din hud, för att ge dig ett solkysst och hĂ€lsosamt glow. Passar alla hudtyper, Ă€ven kĂ€nsliga.

  THE FULL CARE MAKE UP LOOK

  FAQ


  Hela CARE serien Àr tillverkad i Europa. Vi arbetar med ett brett urval av leverantörer, dÀr de flesta Àr i Italien och Frankrike.

  VÄrt mÄl Àr att hitta bÀsta möjliga balans mellan produktkvalitet, prestanda och textur. För att göra det bestÀmde vi oss för att sikta pÄ minst 90% naturliga ursprung ingredienser i vÄra formler. Vi valde dock att behÄlla konstgjorda ingredienser i vÄra formler nÀr det inte finns nÄgra naturliga motsvarigheter eller nÀr deras prestanda Àr subpar. VÄr prioritet Àr att nÄ den bÀsta blandningen av ingredienser som bevarar slutproduktkvaliteten med rÀtt pigmentering och önskade produktspecifikiteter (applikation, varaktig kraft, glidkÀnsla etc.).

  Vi har alltid strÀvat efter att utveckla produkter dÀr kvalitet, sÀkerhet och effektivitet möts. Produkter i CARE-sortimentet Àr en förlÀngning av vÄrt klassiska sminksortiment och uppfyller samma kvalitet och prestandastandarder: omedelbara lÄngvariga resultat, pigmenterade nyanser och lÀttanvÀnda texturer med rÀtt tÀckningsnivÄ.

  Produkter i CARE makeup-sortimentet fokuserar pÄ formler som innehÄller sÄ mÄnga naturliga ursprungsingredienser som möjligt för alla hudtyper, inklusive kÀnslig hud, med lite extra hudvÄrd.


  Vi har dock vidtagit proaktiva ÄtgÀrder för att upprÀtta svarta listor över förbjudna ingredienser för alla Sephora Collection-produkter. Denna svarta lista Àr baserad pÄ tillgÀngliga vetenskapliga data. Flera hundra kosmetiska ingredienser Àr förbjudna att anvÀnda eller föremÄl för begrÀnsad anvÀndning.

  De viktigaste syntetiska ingredienserna Àr konserveringsmedel som sÀkerstÀller formelsÀkerhet, gelering och emulgeringsmedel som hjÀlper till att stabilisera vÄra formler och vissa pigment för att uppnÄ rÀtt nivÄ av fÀrg och tÀckning.

  För nÀrvarande finns det inga internationella regler eller standarder för att ge vegansk kosmetika en officiell definition. Ingen av vÄra ingredienser eller rÄvaror kommer frÄn djur. Detta inkluderar ingredienser som ofta anvÀnds i kosmetika som vi valde att ersÀtta med naturliga ursprung ingredienser.

  I enlighet med EU:s bestÀmmelser testar vi inte vÄra produkter och ingredienser pÄ djur. Vi Àr starkt involverade i att utveckla, validera och fÄ godkÀnnande för alternativa metoder som inte innebÀr djurförsök.

  Vi har beslutat att inte sÀlja detta sortiment som helhet i Kina.

  VÄrt mÄl var att utveckla produkter för alla hudtyper, inklusive kÀnslig hud. Vi valde ocksÄ att inte inkludera andra ingredienser Àn de som behövs för formelstruktur, fÀrg och effektivitet. Det Àr dÀrför vi bestÀmde oss för att inte lÀgga till doft till produkterna i detta sortiment, förutom bronzers dÀr vi tyckte att det var viktigt att hÄlla en sommardoft.

  VÄra produkter genomgÄr mÄnga tester utförda av oberoende laboratorier. Dessa tester anvÀnds för att sÀkerstÀlla att formeln Àr oskadlig och effektiv. VÄra leverantörer genomför studier som kontrollerar formelstabilitet med tiden och med exponering för vÀrme och kyla. VÄrt interna team testar ocksÄ varje formel dussintals gÄnger.

  Varje ingrediens som anvÀnds i vÄra produkter studeras noggrant, testas och utvÀrderas av ett team av vetenskapliga experter inklusive toxikologer, biologer och regulatoriska experter.

  SÀkerheten för vÄra skönhetsprodukter samt vÄra kunders vÀlbefinnande och förtroende Àr och har alltid varit vÄr högsta prioritet. VÄra produkter och de ingredienser vi anvÀnder Àr i linje med de strÀngaste internationella reglerna och interna standarderna.


  Vi har alltid varit mÄna om en öppen dialog med vÄra kunder och kommunikation baserad pÄ transparens, lojalitet, noggrannhet och objektiv information.


  Varje applikation har sin egen databas och egna kriterier nÀr man bedömer produkter, ofta representerade med ett betyg eller ett fÀrgkodningssystem.


  Varje app avgör om produkterna har "farliga" ingredienser och betygsÀtter dem utifrÄn den fara de tillskriver dessa ingredienser: "ingen fara", "begrÀnsad risk", "medelrisk", "hög risk"; eller "kontroversiell", "inte stor", "tillfredsstÀllande", "bra".


  Apparna bedömer inte ingredienser baserat pÄ vetenskaplig överenskommelse. Vi har mÀrkt att de ibland ger olika betyg till samma ingrediens pÄ grund av olika kÀllor med olika uppskattningar.


  Effekten av en ingrediens i en skönhetsprodukt beror pÄ mÀngden applicerad produkt, ingrediensens koncentration i produkten och transkutan penetration: detta definierar exponering för en ingrediens.


  Den faktiska dosen av en ingrediens Àr det som avgör hur mycket av en hÀlsorisk det utgör. Den hÀr typen av data Àr inte tillgÀngliga för apparna.

  VĂ„rt CARE-sortiment utvecklades genom nĂ€ra samarbete med flera förpackningsleverantörer som valdes ut utifrĂ„n deras förmĂ„ga att erbjuda hĂ„llbar design. Varje förpackning i sortimentet utvecklades för att bĂ€st minska deras miljöpĂ„verkan. Över 60% av den traditionella plasten i vĂ„rt grundrör ersattes med plast gjord av sockerrörsavfall. VĂ„r mascaraförpackning Ă€r tillverkad av 70% Ă„tervunnen plast och trĂ€et i vĂ„r ögonpenna kommer frĂ„n hĂ„llbart skötta skogar.

  Förpackningens Ätervinningsbarhet varierar frÄn land till land och kan ibland variera mellan regioner. Vi uppmuntrar dig att kontrollera dina lokala Ätervinningsregler och separera förpackningsdelar om det behövs för att Ätervinna sÄ mycket som möjligt.