Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

High performance makeup perfected by nature

SE ALLA PRODUKTER >>

NATURAL GLOW
+ 10HR HYDRATION FOUNDATION

SEPHORA COLLECTION

Care 10HR Hydration Foundation

3
209,00 KR
14 P (30 ml)
25 tillgängliga färger

GOOD FOR

Denna lätta, uppbyggningsbara foundation ger dig den perfekta blandningen av smink och hudvård för ett naturligt glow, med 97% naturliga ingredisenser. Denna foundation jämnar ut hudtonen, slätar ut och ger huden lyster. Dess formula är berikad med matchate, som är känt för sina återfuktande och närande egenskaper, samt Vitamin C som ger glow.

★★★★★ 2 månader sedan
Bra foundation och dessutom ren!
Tack Sephora för att ni erbjuder dessa produkter med en ren sammansättning av ämnen till ett bra pris. Foundationen är precis det jag letat efter, vilket är en foundation med medium coverage, som inte gör huden matt men inte heller flottig. Den skapar verkligen ett naturligt utseende!

Postad av @Maeva på Sephora.fr

BEAUTIFUL
LASH MASCARA

GOOD FOR

En mascara med 96% naturliga ingredienser, berikad med förtätande bambupulver och närande avocadoolja. Dess intensiva, klumpfria volym ger ett mjukt, lätt och långvarigt utseende! Den parfymfria och veganska formulan passar för känsliga ögon och användare av kontaktlinser.

★★★★★ 12 dagar sedan
Min nya favorit
Jag köpte denna mascara och är verkligen inte besviken! Den skapar fantastiska fransar med en bra volym och längd, samtidigt som den separerar fransarna! Den är verkligen min nya favorit. Jag har dessutom känsliga ögon, och den fungerar hur bra som helst. Jag har redan rekommenderat den till många av mina vänner!

Postat av @Maeva på Sephora.fr

INTENSE AND GENTLE
EYE PENCIL

Ögonpennan innehåller mer än 90% naturliga ingredienser, är parfymfri, vegansk* och berikad med mjukgörande rispulver för att ta hand om din hud. Dess textur är bekväm hela dagen och skapar ett intensivt lysande resultat för ännu vackrare ögon. Den är vattenfast och ger en intensiv och långvarig linje som kommer stanna kvar.

12HR INTENSITY +
COMFORT LIQUID EYESHADOW

Den flytande ögonskuggan håller i 12 timmar och innehåller 90% naturliga ingredienser för att göra dina ögon ännu vackrare med en intensiv, lysande metallisk färg. Denna superlätta, mjuka ögonskugga är berikad med mjukgörande pulver från matchate. Passar känsliga ögon och användare av kontaktlinser.

★★★★★ 1 månad sedan
Fantastisk.
Perfekt när du inte är van vid att använda ögonskuggor när du sminkar dig. Fantastisk färg, lätt att applicera och håller länge! Jag älskar den!
Postat av @Maeva på Sephora.fr

BRONZING
POWDER

SEPHORA COLLECTION

Sun Powder Matte Bronzing Powder

1
209,00 KR
02 Bali (Medium - Matte) (8 g)
3 tillgängliga färger

GOOD FOR

Med 95% naturliga ingredienser och fantastisk doft är detta luminous matte finish sun powder perfekt för att skapa en naturlig och långvarig bränna. Passar alla hudtyper, även känsliga. Icke-komedogen

SHIMMERING BRONZING
POWDER

SEPHORA COLLECTION

Shimmer Sun Powder Shimmer Bronzing Powder

209,00 KR
02 A Trip to Haiti (Medium - Shimmer) (8 g)
3 tillgängliga färger

GOOD FOR

Detta skimrande solpuder innehåller 94% naturliga ingredienser. Solpudret har tre lätt skimrande nyanser som skulpterar och lyser upp din hud, för att ge dig ett solkysst och hälsosamt glow. Passar alla hudtyper, även känsliga.

THE FULL CARE MAKE UP LOOK

FAQ


Hela CARE serien är tillverkad i Europa. Vi arbetar med ett brett urval av leverantörer, där de flesta är i Italien och Frankrike.

Vårt mål är att hitta bästa möjliga balans mellan produktkvalitet, prestanda och textur. För att göra det bestämde vi oss för att sikta på minst 90% naturliga ursprung ingredienser i våra formler. Vi valde dock att behålla konstgjorda ingredienser i våra formler när det inte finns några naturliga motsvarigheter eller när deras prestanda är subpar. Vår prioritet är att nå den bästa blandningen av ingredienser som bevarar slutproduktkvaliteten med rätt pigmentering och önskade produktspecifikiteter (applikation, varaktig kraft, glidkänsla etc.).

Vi har alltid strävat efter att utveckla produkter där kvalitet, säkerhet och effektivitet möts. Produkter i CARE-sortimentet är en förlängning av vårt klassiska sminksortiment och uppfyller samma kvalitet och prestandastandarder: omedelbara långvariga resultat, pigmenterade nyanser och lättanvända texturer med rätt täckningsnivå.

Produkter i CARE makeup-sortimentet fokuserar på formler som innehåller så många naturliga ursprungsingredienser som möjligt för alla hudtyper, inklusive känslig hud, med lite extra hudvård.


Vi har dock vidtagit proaktiva åtgärder för att upprätta svarta listor över förbjudna ingredienser för alla Sephora Collection-produkter. Denna svarta lista är baserad på tillgängliga vetenskapliga data. Flera hundra kosmetiska ingredienser är förbjudna att använda eller föremål för begränsad användning.

De viktigaste syntetiska ingredienserna är konserveringsmedel som säkerställer formelsäkerhet, gelering och emulgeringsmedel som hjälper till att stabilisera våra formler och vissa pigment för att uppnå rätt nivå av färg och täckning.

För närvarande finns det inga internationella regler eller standarder för att ge vegansk kosmetika en officiell definition. Ingen av våra ingredienser eller råvaror kommer från djur. Detta inkluderar ingredienser som ofta används i kosmetika som vi valde att ersätta med naturliga ursprung ingredienser.

I enlighet med EU:s bestämmelser testar vi inte våra produkter och ingredienser på djur. Vi är starkt involverade i att utveckla, validera och få godkännande för alternativa metoder som inte innebär djurförsök.

Vi har beslutat att inte sälja detta sortiment som helhet i Kina.

Vårt mål var att utveckla produkter för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Vi valde också att inte inkludera andra ingredienser än de som behövs för formelstruktur, färg och effektivitet. Det är därför vi bestämde oss för att inte lägga till doft till produkterna i detta sortiment, förutom bronzers där vi tyckte att det var viktigt att hålla en sommardoft.

Våra produkter genomgår många tester utförda av oberoende laboratorier. Dessa tester används för att säkerställa att formeln är oskadlig och effektiv. Våra leverantörer genomför studier som kontrollerar formelstabilitet med tiden och med exponering för värme och kyla. Vårt interna team testar också varje formel dussintals gånger.

Varje ingrediens som används i våra produkter studeras noggrant, testas och utvärderas av ett team av vetenskapliga experter inklusive toxikologer, biologer och regulatoriska experter.

Säkerheten för våra skönhetsprodukter samt våra kunders välbefinnande och förtroende är och har alltid varit vår högsta prioritet. Våra produkter och de ingredienser vi använder är i linje med de strängaste internationella reglerna och interna standarderna.


Vi har alltid varit måna om en öppen dialog med våra kunder och kommunikation baserad på transparens, lojalitet, noggrannhet och objektiv information.


Varje applikation har sin egen databas och egna kriterier när man bedömer produkter, ofta representerade med ett betyg eller ett färgkodningssystem.


Varje app avgör om produkterna har "farliga" ingredienser och betygsätter dem utifrån den fara de tillskriver dessa ingredienser: "ingen fara", "begränsad risk", "medelrisk", "hög risk"; eller "kontroversiell", "inte stor", "tillfredsställande", "bra".


Apparna bedömer inte ingredienser baserat på vetenskaplig överenskommelse. Vi har märkt att de ibland ger olika betyg till samma ingrediens på grund av olika källor med olika uppskattningar.


Effekten av en ingrediens i en skönhetsprodukt beror på mängden applicerad produkt, ingrediensens koncentration i produkten och transkutan penetration: detta definierar exponering för en ingrediens.


Den faktiska dosen av en ingrediens är det som avgör hur mycket av en hälsorisk det utgör. Den här typen av data är inte tillgängliga för apparna.

Vårt CARE-sortiment utvecklades genom nära samarbete med flera förpackningsleverantörer som valdes ut utifrån deras förmåga att erbjuda hållbar design. Varje förpackning i sortimentet utvecklades för att bäst minska deras miljöpåverkan. Över 60% av den traditionella plasten i vårt grundrör ersattes med plast gjord av sockerrörsavfall. Vår mascaraförpackning är tillverkad av 70% återvunnen plast och träet i vår ögonpenna kommer från hållbart skötta skogar.

Förpackningens återvinningsbarhet varierar från land till land och kan ibland variera mellan regioner. Vi uppmuntrar dig att kontrollera dina lokala återvinningsregler och separera förpackningsdelar om det behövs för att återvinna så mycket som möjligt.