Orange Blossom Eau de Parfum Roll-on THE 7 VIRTUES

Denna friska, fräscha parfym innehåller doften av saftiga, färska mandariner och bergamott. ... Ta reda på mer
 • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
 • CLOUD, getAggregateRating, 2ms
 • reviews, product
409,00 KR
Produktuppgifter

1 SEK = 1 poäng. 1800 poäng = Välj en exklusiv gåva

552882
ONLINE ONLY

*Köp för minst 1200 kr och få en gratis Sephora Box. Gäller endast online och så långt lagret räcker. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller ej Norge och Finland. Gäller ej Click & Collect. Om boxen inte visas i din varukorg är den dessvärre slutsåld.

 • tab description Detaljer

  Certified organic - Vegan Certified organic - Vegan

  Denna friska, fräscha parfym innehåller doften av saftiga, färska mandariner och bergamott. Tillverkad med etisk eterisk olja från apelsinblom från Afghanistan.

  Apelsineterisk olja i aromaterapi är känd för att minska ångest genom att skapa en känsla av harmoni, hjälper till att slappna av i och är lugnande för en god natts sömn.
  Denna parfym är allergivänlig, innehåller organisk sockerrörsalkohol och innehåller 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft.
  Denna värdefulla apelsinblomolja stöder en ljusare framtid för 1000 säsongsbönder i Afghanistan och hjälper till att skydda tjejer från tvångsäktenskap.
  Deras fäder odlar apelsinblommor för att skydda dem från olaglig vallmohandel (opium).

  Doftnoteringar:
  Toppnoter: apelsinblomma, mandarin och bergamott
  - Hjärtnoter: Jasmine
  - Basnoter: Noble fox

  MAKE PARFUME NOT WAR är vårt mantra på The 7 Virtues
  Parfymerna är gjorda av naturliga, ekologiska och rättvisemässiga eteriska oljor som stödjer familjer i nationer som återuppbyggs efter krig och stridigheter. Vi tror att transparens är nyckeln. Du kan läsa varifrån doftoljorna kommer från och de helande fördelarna med aromaterapi vid varje.
  Alla ingredienser är Leaping-Bunny-certifierade, cruelty-free och veganska.

  GOOD FOR A BETTER PLANET
  Ekodesignade förpackningar och/eller framställt av hållbara ingredienser

  GOOD FOR VEGAN
  Veganska produkter, utan ingredienser av animaliskt ursprung

 • tab tips Användning
  De 7 Virtues peace parfymer är alla utformade för att kombineras med varandra så att du kan skapa din egen unika fredsparfym.
 • tab ingredients Ingredienser
  ALCOOL DE SUCRE DE CANNE BIOLOGIQUE DENATURE, AGRUME AURANTIUM, EAU, ALCOOL DE BENZYLE, BENZOATE DE BENZYLE, SALICYLATE DE BENZYLE, CITRAL, CITRONELLOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL.

  Denna förteckning över ingredienser kan ändras. Se förpackningen för den köpta produkten.
 • Recensioner
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 17.1.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 6ms
  • reviews, product
The 7 Virtues är en social verksamhet som sedan står för rättvis handel och öppenhet. Varumärket handlar med naturliga, organiska eteriska oljor för att stödja lokala jordbrukare och samhällen. Deras parfymer är allergivänliga, formulerade med organisk sockerrörsalkohol och innehåller över 22% doftoljor för en långvarig naturlig doft. Dessutom lägger märket stor vikt vid de aromaterapeutiska och helande egenskaperna hos doftoljor. Alla formuleringar är crulety-free och veganska.