Sephora

Vi är alltid i framkant när det kommer till skönhet. Sephora är den mest innovativa skönhetskedjan i världen. Bolaget grundades i Frankrike år 1969 och 1997 anslöt vi oss till Groupe LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton. Att bli en del av den största lyxgruppen i världen var ett självklart steg i utvecklingen.

Sephora erbjuder det unika konceptet att helt och hållet dedikera ett utrymme åt skönhet. Hos oss kan du hitta ett varierat utbud av varumärken och produkter, från originella, tidlösa och klassiska produkter till de mest välkända och mest sällsynta produkterna. I våra butiker kan du även få tillgång till en hel värld av tjänster som kan hjälpa dig att ta din skönhet och expertis till nästa nivå. Delta i sminklektioner eller få gratis rådgivning från våra skönhetsexperter. Hos oss på Sephora kommer du att upptäcka nya sätt att utstråla just din skönhet.

Vår flaggskeppsbutik, Sephora på Champs Elysées i Paris, är en utmärkt symbol för vår önskan att erbjuda ett utrymme för valmöjligheter, rådgivning och exklusivitet. Eftersom det finns över 250 olika varumärken och mer än 16 000 produkter i just denna butik kan du alltid hitta något här som passar just dig.

Sephora har också ett komplett utbud av bad-, hudvård- och sminkprodukter samt accessoarer och parfymer för att möta de behov och önskemål som våra kunder har. Kreativa, raffinerade, exklusiva och funktionella. Våra produkter är alltid tillverkade av högsta kvalité. Genom vårt sortiment vill vi se till att skönhet blir ett tillgängligt nöje som känns enkelt, roligt och lekfullt för alla.

1999 lanserade vi hemsidan Sephora.com i USA och kunde på så sätt se till att Sephoras universum blev tillgängligt för alla, oavsett tid eller plats. Idag är vi det ledande företaget inom e-handel av kosmetika i USA.

Även om vi idag har mer än 600 butiker i Europa så fortsätter vi på Sephora att utvidga vårt nätverk över hela världen, inklusive USA och Kina.