Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Nightly routine

3 steg att anamma till din kvälls-hudvårdsrutin


Din hud vilar inte, särskilt inte under natten! Under dagen fungerar den som en sköld, som konfronterar UV -ljus, föroreningar, vind, värme ... och på natten utnyttjar den din sömn och bristen på yttre aggressioner att bara tänka på sig själv. Cellerna förnyas i större antal, kollagenproduktionen stimuleras, blodmikrocirkulationen påskyndas för att återställa dina energinivåer, porerna öppnas för att bli mer genomsläppliga ...

Idealiska förhållanden för att dränka din hud med aktiva ingredienser och hjälpa den att regenerera! Men inte hur som helst. Helst bör du följa tre viktiga steg: effektiv rengöring, riktade behandlingar och djup återfuktning av ditt ansikte. Upptäck alla fördelarna med en nattlig hudvårdsrutin och vårt urval av produkter som hjälper din hud att starta ett nytt kapitel.

Läs mer

Rengöring

Låt oss börja från början: du måste alltid rengöra din hud från dagens orenheter. Det inkluderar sminkrester, smuts, svett och även döda hudceller ... Din hud kommer att andas igen när dina porer är rengjorda. Det är ett essentiellt steg, även när du inte har sminkat dig eller när du kommer sent i säng! Men gör det till ett ögonblick av nöje och avkoppling med en olje-baserad sminkborttagning som är lika skön som ett micellärt vatten, en rengörande ansiktsgel som kan lösa upp de flesta rester, en cleasning balm som är mjuk och effektiv ... Det finns så många effektiva och härliga lösningar för att förbereda din hud för sin skönhetssömn. Uppnå en perfekt jämn hy samtidigt som du håller huden återfuktad - det är där dessa Good For -formler verkligen briljerar. Oavsett om du letar efter färgade fuktkrämer, concealers eller foundations, hittar du det du behöver för att försköna din hy samtidigt som du är snäll mot dig själv.

Behandling

Nu när din hud är redo att ta emot de ingredienser du vill ge den efter rengörningen kan du anpassa din nattliga rutin för att behandla dina problemområden med produkter som är berikade med aktiva ingredienser. Trött och tråkig hy, akne, fina linjer, brist på fasthet? Prova en rengörande gel, en exfolierande produkt rik på AHA / BHA, en rengörande lotion eller ett anti-aging serum med retinol. Även dina läppar kan dra nytta av en mjukgörande mask! Det är på natten det sker!

Återfuktning

Återfuktning är viktigt både morgon och kväll: det här är steget i en hudvårdsrutin som skyddar, stärker, reparerar och förhindrar tecken på åldrande ... Innan du går och lägger dig kan du till och med ta det ett steg längre genom att använda en produkt som också stramar upp, livar upp, reparerar, stärker, förenar hudtonen ... Oavsett om det är tillverkat av ingredienser av naturligt ursprung eller inte, välj en konsistens som ger dig en lugnande och behaglig känsla: en rik kräm, lugnande olja, lätt gelkräm!

FAQ

En rutin som fokuserar på att återfukta, återuppliva, förnya cellerna... Det är sant att huden regenererar när den skyddas mot ljus och yttre aggressioner så det är bäst att använda skyddande produkter under dagen och reparerande produkter under natten. Kom ihåg alltid att återfukta!

Den största skillnaden är de aktiva ingredienserna. Under dagen arbetar produkter i allmänhet för att bevara den hydrolipidiska filmen och bekämpa fria radikaler ... På natten arbetar de för att stärka och stimulera cellförnyelse ... Nattformler tenderar också att vara rikare i konstinsen eftersom huden lättare kan absorbera dem.

Första tipset: för att följa din huds inre klocka är det bättre att börja din nattliga rutin när det är mörkt ute. Om formlerna sedan absorberas snabbt är det bra att vänta lite så att huden hinner börja absorbera dina produkter. Tio minuter innan du kryper i sängs är en enkel regel att följa!

Som det sista steget i din nattliga rutin. Det betyder att du ska applicera den på ren hud (detta är inte förhandlingsbart!) Och efter dina riktade produkter, som lotion, serum ... Faktum är att vi använder termen nattkräm, men det kan också vara en olja, en gel eller till och med en mask!

Retinol är en molekyl som har visat sig bekämpa synliga ålderstecken genom att hjälpa till med cellförnyelse. Även hudläkare rekommenderar det. Det är tekniskt sett en syntetisk version av vitamin A. I allmänhet applicerar du retinol på natten så att din hud kan utnyttja alla dess fördelar, men också för att huden kan vara ljuskänslig.