Sök efter en produkt, ett varumärke ...
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Nightly routine

3 steg att anamma till din kvÀlls-hudvÄrdsrutin


Din hud vilar inte, sÀrskilt inte under natten! Under dagen fungerar den som en sköld, som konfronterar UV -ljus, föroreningar, vind, vÀrme ... och pÄ natten utnyttjar den din sömn och bristen pÄ yttre aggressioner att bara tÀnka pÄ sig sjÀlv. Cellerna förnyas i större antal, kollagenproduktionen stimuleras, blodmikrocirkulationen pÄskyndas för att ÄterstÀlla dina energinivÄer, porerna öppnas för att bli mer genomslÀppliga ...

Idealiska förhÄllanden för att drÀnka din hud med aktiva ingredienser och hjÀlpa den att regenerera! Men inte hur som helst. Helst bör du följa tre viktiga steg: effektiv rengöring, riktade behandlingar och djup Äterfuktning av ditt ansikte. UpptÀck alla fördelarna med en nattlig hudvÄrdsrutin och vÄrt urval av produkter som hjÀlper din hud att starta ett nytt kapitel.

LĂ€s mer

Rengöring

LÄt oss börja frÄn början: du mÄste alltid rengöra din hud frÄn dagens orenheter. Det inkluderar sminkrester, smuts, svett och Àven döda hudceller ... Din hud kommer att andas igen nÀr dina porer Àr rengjorda. Det Àr ett essentiellt steg, Àven nÀr du inte har sminkat dig eller nÀr du kommer sent i sÀng! Men gör det till ett ögonblick av nöje och avkoppling med en olje-baserad sminkborttagning som Àr lika skön som ett micellÀrt vatten, en rengörande ansiktsgel som kan lösa upp de flesta rester, en cleasning balm som Àr mjuk och effektiv ... Det finns sÄ mÄnga effektiva och hÀrliga lösningar för att förbereda din hud för sin skönhetssömn. UppnÄ en perfekt jÀmn hy samtidigt som du hÄller huden Äterfuktad - det Àr dÀr dessa Good For -formler verkligen briljerar. Oavsett om du letar efter fÀrgade fuktkrÀmer, concealers eller foundations, hittar du det du behöver för att försköna din hy samtidigt som du Àr snÀll mot dig sjÀlv.

Behandling

Nu nĂ€r din hud Ă€r redo att ta emot de ingredienser du vill ge den efter rengörningen kan du anpassa din nattliga rutin för att behandla dina problemomrĂ„den med produkter som Ă€r berikade med aktiva ingredienser. Trött och trĂ„kig hy, akne, fina linjer, brist pĂ„ fasthet? Prova en rengörande gel, en exfolierande produkt rik pĂ„ AHA / BHA, en rengörande lotion eller ett anti-aging serum med retinol. Även dina lĂ€ppar kan dra nytta av en mjukgörande mask! Det Ă€r pĂ„ natten det sker!

Återfuktning

Återfuktning Ă€r viktigt bĂ„de morgon och kvĂ€ll: det hĂ€r Ă€r steget i en hudvĂ„rdsrutin som skyddar, stĂ€rker, reparerar och förhindrar tecken pĂ„ Ă„ldrande ... Innan du gĂ„r och lĂ€gger dig kan du till och med ta det ett steg lĂ€ngre genom att anvĂ€nda en produkt som ocksĂ„ stramar upp, livar upp, reparerar, stĂ€rker, förenar hudtonen ... Oavsett om det Ă€r tillverkat av ingredienser av naturligt ursprung eller inte, vĂ€lj en konsistens som ger dig en lugnande och behaglig kĂ€nsla: en rik krĂ€m, lugnande olja, lĂ€tt gelkrĂ€m!

FAQ

En rutin som fokuserar pÄ att Äterfukta, Äteruppliva, förnya cellerna... Det Àr sant att huden regenererar nÀr den skyddas mot ljus och yttre aggressioner sÄ det Àr bÀst att anvÀnda skyddande produkter under dagen och reparerande produkter under natten. Kom ihÄg alltid att Äterfukta!

Den största skillnaden Àr de aktiva ingredienserna. Under dagen arbetar produkter i allmÀnhet för att bevara den hydrolipidiska filmen och bekÀmpa fria radikaler ... PÄ natten arbetar de för att stÀrka och stimulera cellförnyelse ... Nattformler tenderar ocksÄ att vara rikare i konstinsen eftersom huden lÀttare kan absorbera dem.

Första tipset: för att följa din huds inre klocka Àr det bÀttre att börja din nattliga rutin nÀr det Àr mörkt ute. Om formlerna sedan absorberas snabbt Àr det bra att vÀnta lite sÄ att huden hinner börja absorbera dina produkter. Tio minuter innan du kryper i sÀngs Àr en enkel regel att följa!

Som det sista steget i din nattliga rutin. Det betyder att du ska applicera den pÄ ren hud (detta Àr inte förhandlingsbart!) Och efter dina riktade produkter, som lotion, serum ... Faktum Àr att vi anvÀnder termen nattkrÀm, men det kan ocksÄ vara en olja, en gel eller till och med en mask!

Retinol Ă€r en molekyl som har visat sig bekĂ€mpa synliga Ă„lderstecken genom att hjĂ€lpa till med cellförnyelse. Även hudlĂ€kare rekommenderar det. Det Ă€r tekniskt sett en syntetisk version av vitamin A. I allmĂ€nhet applicerar du retinol pĂ„ natten sĂ„ att din hud kan utnyttja alla dess fördelar, men ocksĂ„ för att huden kan vara ljuskĂ€nslig.