*Gäller till och med 26 september på makep. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Så långt lagret räcker. The Ordinary, Rare Beauty, Selfless By Inkey List, Glowish By Huda Beauty & Hourglass Ambient Universe Palette är exkluderade från erbjudandet. **Gäller till och med den 26 september på alla ordrar. Gäller ej Norge & Finland. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Så långt lagret räcker.
Sök efter en produkt, ett varumärke ...

Julkalendrar
2021.

Förrutom choklad, så handlar ALLT julen 2021 om skönhetsjulkalendrar. Föreställ dig nu istället att få en liten drömig smink- eller skönhetspresent varje dag? I år kan vi lova dig många trevliga överraskningar från dina favoritmärken . Sephora Collection och Sephora Favorites kommer ävan att fortsätta att leverera populära kalendrar till nedräkningen till jul.

Sephora har många fantastiska julkalendrar till dig år 2021! Vi vet att du är taggad, det är vi med! Men ha tålamod. Snart kommer du att upptäcka vårt bästa urval inom allt från dofter till hudvårdskalendrar för vuxna.


Alla parfym-fans kommer att bli överraskade med julkalendrar fyllda med de bästa dofterna, eau de toilette och cologne. Skäm bort dig själv med de bästa dofterna i en parfym julkalender. Hudvårds-dyrkare, förbered er och erat badrumsskåp på fantastiska produkter i årets hudvårdskalendrar. Ansikte och kropp kommer att bli bortskämda med dessa små lyxiga produkter.


Hudvårds-dyrkare, förbered er och erat badrumsskåp på fantastiska produkter i årets hudvårdskalendrar. Ansikte och kropp kommer att bli bortskämda med dessa små lyxiga produkter.

Är du en skönhets-junkie?


Missa då inte våra bästsäljare inom dina favorit-sminkmärken. Det är den perfekta nedräkningen till jul för en skönhets-junkie som dig. Våra julkalendrar inkluderar ett urval av läppprodukter, paletter och nagellack. Perfekt för att komplettera din sminkkollektion


Förbered dig för Sephoras julkalendrar, våra begränsade upplagor kommer tillbaka 2021 med de bästa skönhetsprodukterna. I år har vi dessutom två nya uppsättningar för dig att upptäcka: Sephora Collection med 24 överraskningar, bästsäljare och nyheter och en kalender tillägnad dina favoritmärken.

Hur många dagar är det kvar till jul?

Dagar
000
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
00

Don't
miss out

App pre-launch - Sephora favorites julkalender


Äntligen! Från den 17 september kan du köpa Sephora Favorites Julkalender - exklusivt i Appen!


Våra presentidéer

När du väntar på säsongens erbjudanden kan du njuta av våra nuvarande skönhetserbjudanden. Varje vecka kan du upptäcka nya skönhetskampanjer och våra senaste kampanjkoder för att unna dig smink eller hudvård till ett billigt pris.

Skönhets
erbjudanden

Skönhets
erbjudanden

När du väntar på säsongens erbjudanden kan du njuta av våra nuvarande skönhetserbjudanden. Varje vecka kan du upptäcka nya skönhetskampanjer och våra senaste kampanjkoder för att unna dig smink eller hudvård till ett billigt pris.

FAQ

Traditionella julkalendrar innehåller 24 luckor, men du kan ibland hitta 12 dagars format.

Advent inkluderar fyra söndagar, fyra veckor innan jul. Inom kristendomen används denna period för att förbereda sig och minnas julen som kommer. På 1800 -talet målade familjer en markering med krita för varje dag som ledde fram till julafton.