Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Believe in your wish.

Denna jul hjälper SEPHORA till med att få alla önskningar att gå i uppfyllelse. Vare sig du önskar att du vågade ta fler risker eller att du kunde vara den bästa versionen av dig själv.

Sprid glädje med vårt sortiment av gudomliga skönhetspresenter, ikoniska parfymer, glittrande makeup och himmelsk hudvård!

Se mer

Våra julfavoriter

Se mer

Parfympresentaskar

Se mer

FAQ

I år kan du hitta den vackraste julklappen och förverkliga dina nära och käras julönskningar. Julen närmar sig med stormkliv men oroa dig inte, vi hjälper dig att vara förberedd med dessa smarta tips:

  • Hitta vårt specialsortiment av fantastiska presentaskar fyllda med skönhet, hudvårdspresentaskar, parfympresentaskar.
  • Välj julklapp utifrån din budget, från det minsta paketet på under 200 kr till våra större paket som kostar över 800 kr.
  • Beställ online för att förenkla shoppingen. Slösa inte bort en enda minut: klicka runt på vår hemsida för att hitta de bästa julklappstipsen!!
  • Våra julkalendrar för skönhet: varje dag från och med den 1 december kan du öppna en present och upptäcka en överraskning: ett krämigt läppstift, en mini-mascara, en kräm eller kanske en accessoar... Överraska dig själv med våra fina julklappar! Eller ge bort ett fint paket till någon du bryr dig om. Det är inte bara en oväntad överraskning, den lyckliga mottagaren kommer även att kunna uppleva julkänslan i förväg.
  • Mer skönhet i mellandagarna: Vare sig du handlar till dig själv eller någon annan kommer våra "After"-skönhetskalender att hålla magin vid liv även efter jul, från den 26 till den 31 december. Våra smidiga kalendrar gör det enkelt att handla presenter till alla du bryr dig om. Från topprankade hudvårdsprodukter till de bästsäljande makeupprodukterna, här finns något för alla skönhetsälskare.

Dela med dig av ännu mer kärlek genom att återupptäcka konsten att ge bort fina gåvor.

Vad är en bra julklapp att ge bort till din fru, syster, mormor, flickvän eller tjejkompis? Oavsett om den som ska få julklappen är 30, 40 eller 50 år gammal kan du hitta de perfekta julklapparna här på vår hemsida. Här är några tips: Om hon är en naturlig skönhet, tänk högkvalitativ hudvård som är gjord med exklusiva ingredienser. Om hon föredrar en vågad look, kan en exotisk sminkpalett eller en mascara med extra volym vara ett bra val. Och en ikonisk parfym är en present som nästan alla uppskattar.

Oavsett om du handlar paket till tonårssonen, en pojkvän, din man eller din pappa som säger att han redan har allt, är det lätt att hitta en perfekt julklapp för män hos SEPHORA. Berätta för oss vad han har för stil så hjälper vi dig att hitta den perfekta julklappen! Om han är en man med klassisk smak kan du prova en parfym eller en Eau de Cologne. Om han gillar att ta hand om sig själv har vi flera exklusiva rakkit och skäggvårdskit. Om han är en äventyrlig man kan du hjälpa honom att upptäcka en ny form av hudvårdsrutin med ett hudvårdskit. Som du märker är valmöjligheterna oändliga när man letar julklappstips för män!