*Gäller till och med 26 september på makep. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Så långt lagret räcker. The Ordinary, Rare Beauty, Selfless By Inkey List, Glowish By Huda Beauty & Hourglass Ambient Universe Palette är exkluderade från erbjudandet. **Gäller till och med den 26 september på alla ordrar. Gäller ej Norge & Finland. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Så långt lagret räcker.
Sök efter en produkt, ett varumärke ...

Julklappar
2021

Glädje är den bästa gåvan ... och medan du inväntar julen, låt dig själv inspireras av olika presentidéer till nära och kära. Hitta den perfekta presenten till alla, inklusive till dig själv, oavsett din budget.

Sephora har naturligtvis tänkt på allt och erbjuder dig ett stort utbud av julklappsidéer! De bästa skönhetsgåvorna någonsin!

Letar du efter den perfekta julklappen?


Då är våra hudvårds- eller doftsets den perfekta lösningen för dig att placera under julgranen! Dina favoritmärken har också förberett överraskningar med begränsade upplagor, nyheter och must-haves. I vårt urval av presenter hittar du de allra bästa presenterna för i år. Och för en perfekt juldag, kör på ett säkert kort: smink! Och glöm inte Sephora-presentkort som kan användas både online och i butik för att skämma bort dem du älskar utan att riskera att det blir fel!

Behöver du presenter till julstrumpan eller secret santa?


Vi erbjuder både julstrumpor att ge bort eller hänga i granen samt de perfekta presenterna att fylla dem med. Våra minis och resestorlekar kommer passa perfekt!

Hur många dagar är det kvar till julen?

Dagar
164
Timmar
23
Minuter
51
Sekunder
26

I år handlar det om paletter! Oavsett om du letar efter en palette för att ge din hud lyster eller intensifiera dina ögon så har vi en palette till dig! Vi har allt från de mest subtila färgerna till de mest färgglada ögonskuggorna och rouge.

Föreställ dig en present som låter dina nära och kära att välja bland alla skönhetsprodukter de älskar! Parfymer, smink, hudvård eller olika skönhetstillbehör! Skäm bort dina nära och kära utan att ta några vågade risker! Välj mellan ett fysiskt presentkort att använda i butik eller ett e-presentkort som hamnar direkt i mailinkorgen.

Letar du efter en present till din pojkvän eller till din pappa? Att hitta en present till en man är aldrig lätt, oroa dig inte Sephora hjälper dig! Vi har massor utav bra presenter, till och med till de mest utmanande personerna!

Mer smink är alltid den rätta lösningen! Upptäck alla våra sminksets med must-have produkter och bästsäljare. Oavsett om du letar efter en present till en riktig skönhets-junkie eller en nybörjare i skönhetsvärlden så har vi det rätta julklapp set till dig!

Skönhetserbjudanden

Medan du väntar på högtidens överraskningar kan du njuta av våra skönhetserbjudanden som vi har året runt. Varje vecka kan du upptäcka fantastiska skönhetskampanjer, erbjudanden och kampanjkoder så att du kan unna dig smink och hudvård till ett billigt pris!

FAQ

Julafton 2021 inträffar fredag den 24e December 2021.

Det kan ibland vara svårt att hitta den perfekta presenten till en man. Oavsett om det är till din pappa eller till din pojkvän så hittar du den perfekta presenten till män hos oss på Sephora! Utforska alla våra presentidéer till män, vi har allt från parfymer, hudvårdsset till rakningsets.

Att hitta den perfekta presenten är aldrig lätt, särskilt när det är till din mamma eller till din flickvän. På Sephora erbjuder vi ett brett utbud av presentidéer: skönhetspresenter av alla slag, inklusive hudvårdsset eller parfymer ... har du en liten budget? Inga problem! Vi har ett brett urval av mini-produkter som kommer att passa perfekt till en lägre budget!