*Gäller till och med den 3 december och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast i appen.
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Nu mer än någonsin: ett tillfälle att sprida glädje och skämma bort någon med fantastiska julklappar! Du har tur eftersom vi har fullt med julklappsidéer i år för alla – män, kvinnor, vänner, mormödrar. Vi har noggrant valt ut trendiga minis, ikoniska parfymer, presentset, fantastisk hudvård, underbara paletter, unika gåvor du kan göra personliga och presentkort som alltid är ett säkert kort! Frossa i våra skönhetsgåvor och dela din glädje oavsett budget.

Presentaskar - Makeup

Presentaskar - Hudvård

Presentaskar - Paryfmer

Fler presentidéer

Våra mest trendiga Paletter

Till julstrumpan eller julgranen

Våra Services

Ingravering

UPPTÄCK NU >>

Gift Finder

UPPTÄCK NU >>

Digitalt presentkort

UPPTÄCK NU >>

Click & Collect

UPPTÄCK NU >>

FAQ

År 2021 kan du inte dela glädjen att samlas med nära och kära till jul utan att först dela stressen med att hitta julklappar till alla, och till dig själv, före den stora dagen!


Men tänk om det i år var lika lätt att hitta julklappar som att säga "sharing is beautiful"?


Julen är här innan du vet om det. Men oroa dig inte, vi hjälper dig att spara tid:


● Upptäck vårt speciella urval av fantastiska presentset med makeup, hudvård och parfymer.

● Välj baserat på din budget, från den minsta till den största, med våra presentval under 150 kr och över 500 kr.

● Beställ online för att förenkla din julshopping! Slösa inte en enda minut: utforska sephora.se nu!


Varför inte dela några ovanliga julklappar med dina nära och kära?


● Räkna ner till jul med en av våra skönhetsjulkalendrar. Varje dag från 1 december öppnar du en present och upptäcker en överraskning: ett krämigt läppstift, en minimascara, en kräm, ett tillbehör ... Skäm bort dig själv med denna julklapp! Eller ge spänning till tonåringar, mödrar eller mormödrar... Det är inte bara oväntat och unikt, utan den lyckliga mottagaren kommer att uppleva förlängd julglädje.

● Eller bli ännu mer originell med våra personliga unika julklappar! Gå till vår graveringsverkstad för att skriva ett oförglömligt meddelande på din favoritparfym.


Vilka julklappsidéer säger att jag älskar dig till en kvinna, en fästmö, en tonåring, en syster, en mormor, en flickvän eller en vän som är en kvinna? Oavsett om de är 30, 40 eller 50 år gamla, äldre eller yngre kan du hitta de perfekta julklapparna på sephora.se! Här är några tips: Om hon är en naturlig skönhet, överväg hudvård gjord med superingredienser. Om hon gillar makeup, varför inte en makeup palett eller en volym mascara? Eller vad sägs om en ikonisk parfym? Perfekta presenter, eller hur?

Oavsett om du handlar för en tonåring, en pojkvän, en man eller en pappa som har allt, är det enkelt att hitta en perfekt julklapp på Sephora. Så berätta vad hans stil är så hittar vi den perfekta presenten! Om han har en mer klassisk stil, prova en klassisk parfym eller en eau de Cologne? Du kan också hjälpa honom att upptäcka en ny doft! Om han gillar att ta hand om sig själv, har vi rak tillbehör och skäggvård. Om han är äventyrlig, hjälp honom att upptäcka en ny rutin med ett hudvårdskit. Som du kan se är möjligheterna oändliga när det gäller maskulina presenter!