Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

Make up
basrutin.

Hemligheten bakom en himmelskt vacker hud? En naturlig, strålande hy utan ojämnheter eller tecken på trötthet. En look som håller hela dagen lång... till och med hela kvällen. För att säkerställa ett perfekt resultat varje gång finns det tre viktiga steg: för det första jämnar du ut din hudton med en lämplig foundation, för det andra korrigerar du eventuella brister med en concealer och för det sista fixerar du din look med en puderprodukt. Låt oss ta en närmare titt på produkter för alla hudtyper och alla budgetar.


Make-up base
routine.

Hemligheten bakom en himmelskt vacker hud? En naturlig, strålande hy utan ojämnheter eller tecken på trötthet. En look som håller hela dagen lång... till och med hela kvällen.

För att säkerställa ett perfekt resultat varje gång finns det tre viktiga steg: för det första jämnar du ut din hudton med en lämplig foundation, för det andra korrigerar du eventuella brister med en concealer och för det sista fixerar du din look med en puderprodukt. Låt oss ta en närmare titt på produkter för alla hudtyper och alla budgetar.

Se mer

Att uppnå den perfekta hyn

Steg 1

Jämna ut


Om din hud är torr, välj en flytande foundation med en strålande finish. Om den tenderar att vara fet, välj en matterande formula med sammetsfinish.

Steg 2

Korrigera


För att applicera concealern finns det två alternativ: du kan antingen använda ett finger eller en pensel; det viktigaste att komma ihåg är att blanda, blanda, blanda! Välj alltid en nyans som är något ljusare än din hudton.

Steg 3

Pudra


Puder används för att mattas och fixera och är viktigt om du vill få en perfekt och professionell hy. Applicera det med en stor borste, börja från insidan av ansiktet och svep utåt.

Läs mer:
Hitta din perfekta nyans med våra shade finders