*Gäller t.o.m 23 januari och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej för Click & Collect. Vänligen notera att vissa produkter endast är tillgängliga online och att sortimentet i butikerna kan variera.
Sök efter en produkt, ett varumärke ...
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

big by
definition.

Multiplicerad volym effekt på dina fransar.

UPPTÄCK >>

MAKEUP RESULTAT.

Eftersom varje frans räknas, en mascara som exponerar varje enskild frans, för en multiplicerad effekt som ger +135 % (1) fylligare ögonfransar.

BORSTEN.

Fledimensionell borste för att fånga varje enskild frans, för jämn definiering.

VEGANSK FORMULA.

Ultrasvart, lätt formula som täcker fransarna från rötterna till topparna. Berikad med vegetabiliska proteiner som liknar keratin.

Oretuscherade fransar.
Ingen ögonfransförlängning.

NYHET

#bigbydefinition:
Skapa din egen video och dela den!

Skruva upp volymen för att se Cassandras video.

Vilken mascara effekt föredrar du ?

(1) Vetenskapligt test utfört på 24 lösögonfransar efter 20 svep med borsten.
(2) Genomsnittligt resultat efter 20 svep med borsten.

FAQ.

Big by definition mascara tillverkas i Italien.

För tillfället finns det inga internationella regler eller standarder för att ge vegansk kosmetika en officiell definition. Big by definition mascara innehåller inga ingredienser eller råvaror av animaliskt ursprung.

I enlighet med europeiska bestämmelser testar vi inte våra produkter och ingredienser på djur. Vi är starkt engagerade i att utveckla, validera och få godkännande för alternativa metoder som inte involverar djurförsök.

Våra produkter genomgår många tester utförda av oberoende laboratorier. Dessa tester används för att säkerställa formelns oskadlighet och effektivitet. Våra leverantörer genomför studier som kontrollerar formelns stabilitet med tiden och med exponering för värme och kyla. Vårt interna team testar också varje formel dussintals gånger.