*Gäller till och med den 11 december vid köp över 300 kr. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej Rare Beauty, Sephora Favorites och Ilia, Endast online.
Vi kan se du er i
global.country.long.us
Skift land og sprog
Ställ in dina preferenser för leverans och språk. Få tillgång till leveransvillkor och utbud för din valda plats. Din nuvarande varukorg kommer inte att sparas.

big by
definition.

Multiplicerad volym effekt pÄ dina fransar.

UPPTÄCK >>

MAKEUP RESULTAT.

Eftersom varje frans rÀknas, en mascara som exponerar varje enskild frans, för en multiplicerad effekt som ger +135 % (1) fylligare ögonfransar.

BORSTEN.

Fledimensionell borste för att fÄnga varje enskild frans, för jÀmn definiering.

VEGANSK FORMULA.

Ultrasvart, lÀtt formula som tÀcker fransarna frÄn rötterna till topparna. Berikad med vegetabiliska proteiner som liknar keratin.

Oretuscherade fransar.
Ingen ögonfransförlÀngning.

GOOD FOR

#bigbydefinition:
Skapa din egen video och dela den!

Skruva upp volymen för att se Cassandras video.

Vilken mascara effekt föredrar du ?

(1) Vetenskapligt test utfört pÄ 24 lösögonfransar efter 20 svep med borsten.
(2) Genomsnittligt resultat efter 20 svep med borsten.

FAQ.

Big by definition mascara tillverkas i Italien.

För tillfÀllet finns det inga internationella regler eller standarder för att ge vegansk kosmetika en officiell definition. Big by definition mascara innehÄller inga ingredienser eller rÄvaror av animaliskt ursprung.

I enlighet med europeiska bestÀmmelser testar vi inte vÄra produkter och ingredienser pÄ djur. Vi Àr starkt engagerade i att utveckla, validera och fÄ godkÀnnande för alternativa metoder som inte involverar djurförsök.

VÄra produkter genomgÄr mÄnga tester utförda av oberoende laboratorier. Dessa tester anvÀnds för att sÀkerstÀlla formelns oskadlighet och effektivitet. VÄra leverantörer genomför studier som kontrollerar formelns stabilitet med tiden och med exponering för vÀrme och kyla. VÄrt interna team testar ocksÄ varje formel dussintals gÄnger.